T1 terveztek felnőtt korotokban felköltözni Budapestre?
És ha igen miért?
V3leményetek szerint mik a budapesti élet előnyei?
Budapest annak jó aki vidéken is sok százezret keres, de szeretne fejlődni szakmailag, és komolyabb munkahelyre pályázik, aztán vannak még vállalkozások, amiket oda visznek fel. Na nekik megérheti, de maga a lakhatás tönkre teszi az egész elképzelést, én Miskolcról már csak külföldre mennék, ugyanis sehol nem kapnék ugyanazzal a munkával tripla jövedelmet.
Sosem fogom megérteni hogy valakinek miért jó idegenekkel összezárva egy lakásban élni mint a hajléktalanok, hol ott én a saját házra törekszek.
Én felköltöztem, vagy Hollandián vagy Budapesten gondolkodtam, de mindenképp ki akartam törni vidékről. Nem mondom, hogy megbántam, kiszámoltam, és ugyanannyit tudok félretenni a fizumból mint ott tudtam volna (albérlet mellett, nem munkásszálló mellett), nem kellett alkalmazkodnom és nem kell túlpörögnöm sem magam a melóban, hogy bizonyítsak, mint egy külföldinek kellene.
Sok előnye van Budapestnek, hátrányból eddig csak annyi, hogy kezd hiányozni a természet lassan 1 év itt lét után.
Nem.
Egyetem alatt éltem ott, egy életre túl sok volt. Azóta kiköltöztem falura, imádom. Nem költöznék újra városba, még kertvárosba se.
Éltem fél évet. Soha többet. Max kicsit "nyaralni" jó pár napra.
Inkább Ausztria fele vettem az irányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!