Ha nem köszön a szomszédunk (felnőtt) nekem (gyerek) akkor továbbra is köszönnöm kellene?
A szomszédunk eléggé fent hordja az orrát, minket teljesen lealacsonyít, lenéz. Már kezdetektől fogva köszöntem, mivel így lettünk nevelve, viszont nemrég megelégeltem hogy nem csak hogy nem köszön, egyenesen levegőnek néz, pedig egy rossz szavam nem volt rá. Szóval abba hagytam a köszönést és én is levegőnek néztem. Anyum ezt észre vette és kissé kiakadt hogy ne neveletlenkedjek, köszönjek mert így "töröm be", viszont nem vagyok egy talpnyaló típus, nem fogok jópofizni hogy növeljem az egóját. Most ismét köszönök (néha) hogy anyum ne legyen mérges, de még mindig levegőnek néz. A férje tök jó fej, neki mindig köszönök és ő is mindig visszaköszön, vele nincs gond. Köszönnöm kéne így? Vagy nézzem levegőnek mint régebben? (Mikor nem köszöntem, csak levegőnek nézve elmentem mellette, látványosan utánam nézett és bámult, nem tudom ez számít-e)
A szomszéd kb35-40 éves, én nem rég lettem 18(L)
Így van, a férjnek köszönni, a másiknak nem.
De a legjobb az, ha ilyen "bhassz meg" szemekkel nézel a férjére, miközben köszönsz neki. Tuti felrobban az asszony. :D
Pont azt kell csinálni amit írtak,jó hangosan ráköszönni minden egyes alkalommal széles mosoly kíséretében és névvel.
'Csókolom Marika néni!'
Különösen feltűnően akkor amikor más is ott van,pl boltban,orvosnál.A többi ember is észreveszi hogy te milyen udvarias és kedves vagy,a nő meg egy bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!