Emberek, hogy kell ilyen helyzetben viselkednem, mit vár el a másik fél, hogy jó a minket körülvevőknek, és egyáltalán mi történik?
Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlen helyzetben vagyok. Gyermekem legjobb pajtásának apukája furcsán viselkedik velem Hívták már át játszani a gyerekem, én is az övéket, de mi szülők nem haverkodunk, és ez nem is baj, nem is lenne erre időm. De egyfelől szívélyes velem a gyermek apukája, másfelől közben távolságtartó. Mindig zavarban van, és ettől én is. Akármerre megyek az öltözőben, mikor a gyerekeket készítem, ha rápillantok, mindig engem néz, inkább bámul. De nem beszél hozzám. Köszön, vagy ha megkérdezek egy konkrét kérdést, válaszol kimérten. Volt olyan is, hogy mindenemet végignézte, a cuccaimat, a gyerekemet, (a mellemet nem, vagy ilyesmi) szóval egyszerűen nem értem. Nem vagyok szimpi, és azért néz? Szóljak hozzá, vagy inkább ne? Mi ez az egész?2021. júl. 2. 15:36
1/3 anonim válasza:
Csakis magamból tudok kiindulni. Ilyen helyzetben hanyagolnám az illetőt, mert nagyon zavarna, ha bámul. Lehet titkon bejössz neki, de nem tudom, ahhoz ismerni kellene az illetőt. Fura figura.
2/3 anonim válasza:
Én rászólnék és megkérdezném, mi a fenét néz. Ha nincs mondanivalója, akkor pedig foglalkozzon mással, mert tahóság bámulni.
3/3 anonim válasza:
Ezek teljesen felesleges gondolatkísérletek. Tetszel neki, és kész. Ami vagy aki tetszik valakinek, azt meg nézi. Látom, ez itt kérdezőnek meg két válaszolónak még újság volt. :D Az, hogy ő ezzel akar valamit, vagy nem, az egy más kérdés. Van, aki nem tudja ezeket kezelni, hát meg kell tanulni. Ez sajnos már kissé el van k*va, hogy mindig megnézed, néz-e. Azt nem lehet észrevétlenül csinálni. Pláne, ha annyira elemzed, hogy következtetéseket vonhatsz le, hogy a melledet nem... Van rá 51 % esély, hogy még ki is gyúlsz belülről, ahogy a nők ki tudnak gyúlni, ha érzik a figyelmet. A 'Van, aki nem tudja ezeket kezelni, hát meg kell tanulni.' - mondattal azt kívántam mondani, hogy le lehet szerelni a nem kívánt közeledést, ha lenne olyan (e pillanatban erről nem esett szó). Finoman is, meg durván is. A javasolt: hátte meg mit bámúsz, he? az nem a kulturált. :D Baj akkor lenne, ha amikor este 11-kor mész haza a második műszakból, akkor megjelenne a sövény mellett, ahol a két közvilágítási lámpa vakfoltja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!