Miért van az hogy valaki kiírja hogy van-e kedve valakinek beszélgetni aztán lényegében a beszélgetés úgy néz ki hogy én kérdezek a másik fél meg egy szavas válaszokat ad és vissza se kérdez?
Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 17:45
3/10 anonim válasza:
Ez jó kérdés, én is ezt tapasztalom. Írok neki, válaszol, bemutatkozok hosszan, megkérdezem, hogy róla mit kell tudni, erte odaböffent 3 szót, én meg vakarom a fejem, hogy mit is írhatnák neki. De mindegy is, mert a harmadik után úgyse ír vissza.
5/10 anonim válasza:
Lehet, hogy rossz (=zárt) kérdéseket teszel fel.
Ha valaki "beszélgetni akar", akkor az 99%-ban azt jelenti, hogy önmagáról akar beszélni, de azt is szeretné, hogy valaki kíváncsi legyen rá.
Ha belemész ebbe a játékba, akkor érdeklődnöd is ennek megfelelően kell.
6/10 anonim válasza:
Lehet arra vár, hogy szórakoztassa valaki. Ezért nem szívesen beszélgetek már itt én sem.
7/10 anonim válasza:
Előre tisztázni kell, miről akartok beszélgetni, ki mire kíváncsi a másikkal, az adott dologgal kapcsolatban.
Ne várd, hogy egy férfi beszélni fog pl.: a műkörömről, míg egy nő a közös nyomócsöves dízelmotorokról...
9/10 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan neműek vagyunk
2020. dec. 21. 19:41
10/10 anonim válasza:
Önimádó, és azt várja, hogy te érdeklődj iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!