Valaki beszélgetne egy unalmas, sz@r személlyel?
Szia privátban nekem le írnád a "valódi énedet"? Én is unalmas vagyok.. És ezen szeretnék változtatni. :) talán mi jól kijönénk egymásal, de az nem lehet mert messze vagyok tőled (erdély)
16f
Egy tipp, lehet azért is van problémád a barátkozással, mert negatív és kishitű vagy, és ez nem túl érdekes. Legközelebb valami olyan amit próbálj, hogy:
Sziasztok, Lili vagyok 16 éves lány, a hobbim az olvasás, a magyar irodalmat, történelmi könyveket annyira nem kedvelem, de nagyon tetszenek a vörös pöttyös könyvsorozat tagjai (inkább romantikus és krimi irányzat). Inkább reál beállítottságú vagyok, a fizika kivételével ezek a tárgyak jelentősen jobban mennek mint a reál tárgyak. Kedvenc énekesnőm Ariana Grande, gyüjtőm a róla megjelenő cikkeket és képeket a magazinokból, sokat hallgatom hazafele a buszon. Sajnos az osztály közösségben nem igazán találom a helyem, és a környékünkön sincsenek velem egy koruak, így nehezen megy a barátkozás, ha kicsit magadra ismertél a leírásban kérlek írj! Szívesen ismerkednék.
Csúnyán hangzik persze, de a lényeg gyakorlatilag az, hogy eladod magad, ha unalmasnak találnak maximum megszakad a beszélgetés, de így nem is fognak írni neked, mert nem tudják ki vagy, mit szeretsz, nem is gondolnák milyen jól kijönnétek egymással. Mindig csak a pozitívat! Ki beszelgetne olyannal aki meg saját magát sem tartja érdekesnek?
És kerek mindenkit ne írjatok, nem igaz rám a fentiekből semmi. Csak a kislánynak próbáltam segíteni, igaz már annyira nem ismerem mi a trendi az ennyi idősek körében csak azt írtam amit a neten látok, de talán tampontnak nem rossz, hogy o is írjon egy hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!