Pszichológiailag ajánlott beszélgetni a dologról azzal a személlyel, aki bántalmazott?
Nem javasolnám. Semmiképp. A bántalmazóktól a legjobb a lehető legtávolabb maradni, minden kontaktot megszakítani, se személyes, se telefon, se írás, semmi. Radikális, de ez van.
Beszélgess valaki olyannal, akiben megbízol (rokonság, baráti kör); esetleg hasonló helyzetben lévőkkel. De talán a legjobb egy szakember lenne, egy jó pszichológus.
Oh, ne haragudj, félreolvashattam :(
Mint pszichológus javaslom hogy keress fel egy szakembert. Nem tudom elképzelni, hogy min mehetsz keresztül, de azt tudom, hogy nem kell egyedül megbirkóznod ezzel.
Én azt mondom, hoy a probléma megoldásának első lépésében semmiképp nem lenne célszerűbb, mert csak összeomlasz tőle, de végén lehet, mindenképp jó, ha ő is képbe kerül, mert talán csak akkor tudod végleg lezárni a múltad és túltenni magad rajta.
De mindenképp nagyon körültekintően kell eljárni, nem szabad elkapkodni... mindent csak a maga idejében...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!