Az mit mond el rólam, hogyha mélyen és komolyan vettem olyan barátságokat amiket a másik fél visszafelé nem értelmezett ugyan olyan módon és mélyen?
A remény mindig megvan.
De sajnos sok az olyan kapcsolat aminek a másik oldalán egy önző, magával törődő ember áll.
Aki nem érti, nem értékeli a másikat.
Vagy csak egyszerűen nem tud hozzatenni semmit egy kapcsolathoz, hisz nincs semmije.
Se eggyüttérzése, se szeretete, se szíve.
Vannak emberek, akik nem tudnak mélyek lenni a kapcsolataikban, mert egyszerűen nem tudják, hogy kell. Sokan nem is igénylik. Talán ilyen embereket fogtál ki.
Legközelebb hamarabb felismered majd őket. :)
Kérdező, én is ilyen vagyok. Nagyon sokaknak nincs igénye sem a mély kapcsolatokra, egyre inkább erre megy a világ.
Szerintem mély érzésű vagy te is, de nem veszed észre, kinek nyitod meg a szívedet és csalódsz. Nem tudom én se, mitől lehetnék jobb, talán majd az idő meg a tapasztalat... és azért 1-2 igaz barátot ki lehet fogni, azokat viszont ne engedd el :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!