Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az gáz ha 18 évesen nálam...

Az gáz ha 18 évesen nálam sokkal fiatalabb korosztállyal barátkozom?

Figyelt kérdés

A legfiatalabb haverom 11-12 éves.

Nagyon gyerekes személyiség vagyok, így gyakran nem igazán veszem észre a korkülönbséget köztük és köztem, de most elgondolkodtam rajta, hogy nem-e furcsa ez mások szemszögéből?

Amúgy néhányan közülük úgy tekintenek rám mint egy 16 évesre, mert nem igazán hozom fel a koromat.Nagyon figyelek, hogy semmi felnőttes fandomról, témáról ne beszéljek nekik.(Már idk mi számított régen nekem felnőttesnek, de pl olyan témákra gondolok itt hogy: horror filmek, meg felnőttes fandomok pl. Horrorjátékok, Yaoi, Yuri mangák stb.) Ehelyett általában ők szoktak felhozni ilyen témákat, amin őszintén szólva sokszor meg is lepődök, mivel én meg direkt igyekszem nem felhozni az ilyesfajta témákat.😅

Na mindegy, visszatérve a lényegre: Nagyon gáz ha nálam jóval fiatalabb emberekkel haverkodom?

Sokszor kínosnak találom a dolgot, mivel néhányan már furcsállták ezt, de basszus az agyi szintem még mindig egy 10 éves gyerekhez hasonlítható...🥹

(Ezt nem a tudásomra értem)

Nyílván vannak velem egykorú haverjaim is csak kevesebb.(Meg van talán egy nálam idősebb haverom is, de vele nem sokat beszélek.)

ma 16:57
A kérdező szavazást indított:
Szerintem nincs rendben
Szerintem rendben van
Fura, de elfogadható
17 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom érdekel-e kifejtős válasz is, de ez nem igazán "gáz-nem gáz" kategória. Hiszen akárki akármit gondol, velük érzed jól magad. Az már annál érdekesebb volna, ha elkezdenéd kitatni ennek a pszichológiai hátterét.
ma 18:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem azért jó lenne ha lenne veled egyidős baráti társaságod és akkor abban lehetne egy-egy 10-12 éves. De ez így szerintem nincs rendben.

18/f

ma 19:10
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Van erre egy szép görög szó, p-vel kezdődik, és edofíliára végződik.
ma 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Peruban még lehetsz nagykövet. :)
ma 19:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyire számít gáznak, viszont (nekem legalábbis) minimum fura dolog. A korkülönbség még elmegy, inkább azt találom furának, hogy ennyire a fiatalok felé húzol. Szóval szerintem is érdemes lenne ennek a pszichológiai hátterét tovább vizsgálni.
ma 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!