Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Keresek ingyenes appot, ahol...

Keresek ingyenes appot, ahol mozgássérült emberek ismerkednek, illetve egyéb testi betegséggel élők?

Figyelt kérdés
Fatemate már nincs. Legalábbis nekem nem adja be az oldalt. Még kettőt találtam nem fogadják el regim plusz azt hiszem egyik fizetős. Az a baj csak szolgáltatón keresztül tudnék fizetni. Facebook mozgássérült ismerkedős oldalukon ingyenes valóban, viszont valami oknál fogva sajnos inkább értelmileg fogyatékos emberekre leltem. Sajnálom őket is természetesen, hiszen nem tehetnek róla, viszont mivel leginkább online baráti kapcsolatot keresek (azt is többnyire írásban), így kissé nehézkes a kommunikáció velük. Negyvenes nő vagyok.

ma 08:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!