Megvennétek egy olyan üdülőt a vízparrtól kb 300m-re, amin közvetlen szomszédságában egy putris, cigány brancs lakik, meg szintén másik oldalt közvetlen szomszédságban, egy munkás szakadt üdülő, ahol nyáron, kétes szakszervezeti családoknak kiadják?
En odamennek a ciganyokhoz es megkerdeznem, hogy lesz balhe ha megveszem a szomszed telket vagy sem!? Tiszta beszed, magyar szo ... ebbol ert az ember.
Nincs a ciganyokkal baj, ha megtalalod veluk a hangot. Laktam olyan helyen ahol a ciganyok bendzsoztak estenkent az utcasarkon - osszehaverkodtam a 'vajdaval' ... onnantol a kis ciganygyerekek vigyaztak az automra es soha semmi gondom nem volt veluk.
ÉN erősen meggondolnám...
Ha te ott hétvégenként és nyáron ott PIHENNI akarsz, inkább nem itt vennék...
Ha eleve putris a brancs, még vedd hozzá, hogy majd ugyanilyen vendégsereg lesz náluk, hajnalig tartó dáridózással... Benne van a pakliban. MEg az is, hogy kifigyelik, mit tartasz az ingatlanodon, és amikor nem vagy ott, jól megdézsmálják.
Nem fogod elhinni.
A normális cigányok sem vennék meg, ha a kiszemelt ház mellett
putris szintűek laknának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!