Van itt gyári munkás? Elmondanátok milyen gyárban dolgozni és milyen pozícióban vagytok ott? Soron jo lenni?
Diákként sokat voltam soron. Nem friss az élmény, de kb akkor úgy voltam vele, hogy igazából az állás a megterhelő, de hozzá lehet szokni, néhol leülni is van lehetőség. Engem a monotonitás eléggé lehozott az életről, de van akinek ez nem gond.
Néha koszos meló, de nyilván nem is utcai ruhában csinálod.
Ha jó a társaság, és nem dübörgő hangzavarban dolgoztok, akár kellemes is lehet.
Persze jól keresni nem fogsz.
A többségében nagyon jó a társaság, egésznap hülyéskedtek, de persze munka közben. Megy a zrikálás, beszólogatás, szivatás (ezek is jó értelemben). Tipikus melós humor.
Csak lényeg, hogy az elején ahogy bekerülsz viccelődj te is, ne vedd magadra ezeket a szivatásokat, mert nem rossz indulatból vannak ezek. Ha már első néhány alkalommal magadra veszed vagy besértődsz, akkor utána többet nem leszel (jó) tagja a társaságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!