Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi bajom lehet abból, ha a...

Mi bajom lehet abból, ha a szomszédsrác engedi hogy nála fürödjek?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja nincs melegvizem mert nem tudok új bojlert venni. Azt mondták bojler plusz munkadíj 150-200 ezer.

Lavorban mosdok ugy hogy lábasban melegitek vizet. Hajam szinte soha nincs megmosva mert hatalmas és dús, kancsóval öntögetni az nem hajmosás.

A szomszédsrác(aki haverom is, de akarna többet de én lerázom) mondta hogy átjárhatok hozzá fürdeni. De nem akarja elfogadni hogy kifizessem. Megigérte hogy nem fog nyomulni meg visszaélni a helyzettel.

(Ugy csinálnám hogy csapban megmosom a hajam felöltözve, aztán gyors tus 5-10 perc kb)

Lehet valami bajom az egészből?

2023. ápr. 1. 08:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 A kérdező kommentje:
Az se jobb mert felülről folyik csak egy sávban a víz. Nem kehet minőségi fürdést csinálni. És nem is akarom hogy lássák mások hogy odajárok samponnal meg hajatszárítani. Akik odajárnak otthon zuhanyoznak mosnak hajat vagy maximum gyorsan lecsapják magukat azzal a "börtönzuhannyal". Az nem erre van.
2023. ápr. 1. 09:44
 22/74 A kérdező kommentje:
Ilyen kényszerfürdésre ott a lavór is. Meg az uszoda vize szerintem a zuhanyzóbAn nem csapvíz hanem az a büdös kénes víz
2023. ápr. 1. 09:45
 23/74 anonim ***** válasza:
97%
Ha neked semmi nem jó, akkor.... 😂😂😂
2023. ápr. 1. 09:47
 24/74 A kérdező kommentje:

Próbalj meg lavorban fürdeni. Aztán ájuldozzál itt, hogy neked meg ez jó. Meg a sávos zuhannyal meg sem tudom magam lent mosni. Meg nem is szívesen meztelenkedek uszodákban. Meg levágós is lenne hogy én ott fürdök. És büdös is lennék a kén miatt.

Lehet neked ez teljesen jó, másoknak ez förtelem higiéniátlan sz.r.

2023. ápr. 1. 10:07
 25/74 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre én azt mondtam volna, hogy nem lehet belőle bajod, bezárod az ajtót amíg fürdesz azt kész, de az egyik válaszoló írta, hogy pici rejtett kamera, ott meggondoltam magam, vannak ilyen creepy emberek, lehet tényleg le akar videózni, ezért is erőlteti ennyire.

Tiszta para...

Kölcsön nem tud adni szülő, testvér vagy valaki?

2023. ápr. 1. 10:11
 26/74 anonim ***** válasza:
98%

Fürödtünk öten 3 hónapig lavórban, mert kigyulladt a házunk, és addig húzódott a felújítás. Vettünk 2 vízforralót, teletöltöttem, odakészítettem a kád szélére egy harmadik kancsóval és pazarul működött a hajmosás is, és teljesen tiszták lettünk, nem is értem a panaszodat ezirányban.

Szoktam hajat mosni uszodában is, ha pont úgy jön ki, hogy kéne már, nem vagyok vele egyedül, senki nem nézett rondán, és ugyanaz a víz folyik a csapból, mint idehaza, csak a medence klóros szagát érzed mindenhol.

Ha már úgyis lezuhanyozol a szomszédnál, mi a francnak bohóckodsz azzal, hogy a csapban pacsálod a hajadat? Nem mindegy már plusz 10 perc pucéran?

Summa summárum, úgy érzem, magadban kattogsz olyasmin, ami ott sincs.

2023. ápr. 1. 10:12
 27/74 A kérdező kommentje:

Az meg kimarad a sztoribol hogy lehet tiszta gombásak lettetek. Ez nem fürdés, tűzoltásra jó csak.

Szüleim nincsenek kb. Tesóm messze.bnők meg ilyeneknél pedig nem égetem magam.

A szomszédsrác is csak azért tudja mert ö is ilyen, ő tudja hogy néha kemény az élet rendesen. Amolyan "sorstárs".így bizalmasom is valahol

2023. ápr. 1. 10:28
 28/74 anonim ***** válasza:
96%
Gombásak... te nem vagy százas :D
2023. ápr. 1. 10:30
 29/74 A kérdező kommentje:

Nem higiénikus. Törölközésnél még azt is érzem hogy még a tisfürdőt se lehet így lemosni rendesen a bőrről.

Ne azok magyarázzanak már akik nincsenek ebben.

Egy gyerek haját ha megnossák ilyen lavoros kanxsós technikával még hajszárítás után is lehet érezni a fejbőrön, hogy nem tiszta normàlisan hanem csak úgy saccra.

2023. ápr. 1. 10:39
 30/74 anonim ***** válasza:
100%

De ha nincs más megoldásod, akkor mégis mi a faxért számít, hogy más mit gondol?

Barátoknál nem égeted magad (ne nevezd baratáidnak azokat, akikben nem bízol), de egy csávónál, aki még rád is van indulva, simán. Akkor nem mindegy, mi bajod lesz?

Ha azt írom, fent vagy tiktokon, facebookon, mert lekamerázott a csávó, mit csinálsz?

2023. ápr. 1. 10:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!