Mi bajom lehet abból, ha a szomszédsrác engedi hogy nála fürödjek?
Kb 2 hónapja nincs melegvizem mert nem tudok új bojlert venni. Azt mondták bojler plusz munkadíj 150-200 ezer.
Lavorban mosdok ugy hogy lábasban melegitek vizet. Hajam szinte soha nincs megmosva mert hatalmas és dús, kancsóval öntögetni az nem hajmosás.
A szomszédsrác(aki haverom is, de akarna többet de én lerázom) mondta hogy átjárhatok hozzá fürdeni. De nem akarja elfogadni hogy kifizessem. Megigérte hogy nem fog nyomulni meg visszaélni a helyzettel.
(Ugy csinálnám hogy csapban megmosom a hajam felöltözve, aztán gyors tus 5-10 perc kb)
Lehet valami bajom az egészből?
Nem kamerázna.
Sokkal nagyobb aljasságokra képesek a pasik.
Pl lejáratni
Vagy hazudozni rólam akár hogy orálozok egy fürdésért. Rossz hírbe is hozhat! És az emberek minden esetben a kamusztorikat hiszik el!
Meg ezer más is lehet.
Amúgy 100%,hogy kamu kérdés.
34#
Nem csak annyi hogy veszek egyet amugy 100 ezer ft egy vizmelegito átfolyós bojler!hanem azt be kell üzemeltetni is meg a katasztrofavedelmisekkel engedélyeztetni is.
A legutobbi bojleremnél elvették az engedélyem is mert az életveszélyes érték tripláját mérték be azzal a kütyüvel eszközzel a kéményesek vagy katasztrofavedelmisek vagy kik.
Jelenleg kb 2 hetente ha ha hajat mosok. Addig meg kézfertőtlenitőkkel néha átdörzsölöm.
Meg természetes szőrzettel élek mint valami majom. Természetes a bőröm ph-ja is. Azaz nem igényli újabban a testápolókat, nem száraz a bőröm.A hajam meg szerintem kb már öntisztul ahogy a neten írják. Van a szervezetnek vmi öntisztító funkciója is. Arcom vattakoronggal szoktam áttörölni micellás vízzel, néha alkoholos antibakteriális kézfertőtlenítőkkel.
És lassan készülök arra hogy a fizubol elintézem és bevállalom a lakbér rezsitartozást egyúttal éhezést is és hugy gyalog járok munkába oda vissza. Csak az éhezés az nagyon durva lesz. Ismerem milyen.
Haj nélkül sem fürdés a lavoros fürdés. Ha a tusfürdő se jön le a bőrről akkor mi jön le.
Amugy elutasítottam a szomszédot inkább, hogy én nem merek átmenni.
És faggat, hogy miért nem, menjek nyugodtan.
Már ez is gyanús hogy minek akarja annyira.
A végén még azért fog megsértődni, meg szemétkedni velem, mert nem fürdök nála.
Kérdező nálad tuti nem ok valami. Felteszel egy kérdést, kapsz rá normális válaszokat, és mindegyiket megvetozod. Megmagyarázod hogyan nem lehet a kérdést megoldani.
Tehát olyan mintha azt nézned, hogy nem tudsz boldogulni. Valószínűleg ezért dolgozol minimalberert, és ezért nincsenek olyan jó barátaid, akikhez nem lenne ciki bekerezkedni.
Én inkább ezen gondolkozunk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!