Mit lehet kezdeni egy olyan lakóval, akinek a gyerekei úgy dübörögnek minden áldott nap, hogy az egész házban hallatszik?
Figyelt kérdés
Mit kell tenni ahhoz, hogy eljusson az agyáig, hogy ezzel a házban lakó embereket zavarja? Vagy direkt csinálja, hogy ha már ő szív a hülye kölykeivel, akkor másnak se legyen jobb?2022. dec. 8. 21:22
31/62 anonim válasza:
29 Tehát mint említettem, joga van a gyereknek is élni és akár hangoskodni. Mutass bármilyen határozatot, amelyben megtiltják nekik. Vagy kötelezik a szülőt hogy hallgattassa el őket. Vagy elzavarják a gyerekes családot a házból. Dühös, anoním internetes kommentelőket persze könnyű találni, na az pont nem ér semmit :D
32/62 Whitewolf19 válasza:
Attól hogy gyerek, még még kell nevelni.
Mindenkinek joga van a pihenéshez!
33/62 anonim válasza:
A gyereknek meg joga van hangoskodni. Na akkor mi legyen? Vegyetek füldugót, jobban jártok :D
34/62 anonim válasza:
Te tényleg ilyen ostoba vagy, vagy valami fogja közben a kezed?! Miféle ember szerint normális dolog az, hogy a neveletlen kölykeitől zeng a ház és 2 emelettel feljebb is tisztán hallani?! Attól, hogy gyerek nem kell sem egész nap dübörögni, sem egész nap ordibálni. Ehhez ugyanis még egy gyereknek sincs joga. Te pedig inkább költözz el a világ végére, te ugyanis nem vagy közösségbe, emberek közé való.
A nyugalomhoz mindenkinek joga van, ha tetszik, ha nem. Senki nem azt mondta, hogy néma csendben kell lenni, de az sem normális, hogy ettől zeng az egész ház! Azért me vicceljünk már.
35/62 anonim válasza:
34 Írtam hogy nem lehet pl fúrni faragni vagy feszt házibulikat rendezni. Azonban a TÁRSASházi léttel el kell fogadni hogy nem leszel független a lakóTÁRSAK életétől, azoktől a zajoktól amik a mindennapi élettel járnak. Ha nem tetszik, akkor rosszul döntöttél, amikor TÁRSASházi lakóhelyet választottál magadnak. Lehet másokat hibáztatni, de te vagy az ostoba.
36/62 anonim válasza:
Soha nem lesz gyereked, szóval nem értem, mit kardoskodsz a parasztok mellett. Te is cigánymód nevelted volna a kis utódodat?
37/62 anonim válasza:
Aki jogokra hivatkozik, az hozzon már valami konkrét hivatkozási alapot is, bármit amikor elmarasztaltak egy gyerekes családot azért mert napközben a gyerekek hangosan játszottak. Az hogy nektek nem tetszik, nem jelenti azt, hogy ne lenne joga hozzá. Jó reggelt.
38/62 anonim válasza:
És nem érti. Engedjük el szerintem inkább. Egyébként de, lehet fúrni-faragni, ha pl épp felújítasz. Ellenben a NORMÁLIS életvitellel járó zaj kategóriájába nem tartozik bele, hogy a neveletlen kölkeidtől zeng a komplett ház és több szomszédot is rendszeresen zavarsz indokolatlanul, csak azért, mert neked derogál megnevelni a pulyáidat.
39/62 anonim válasza:
Az ilyenek szoktak aztán a legjobban nyígni meg hőbörögni, ha valaki őket meri zavarni vagy ha pl a szomszéd teljesen “véletlenül” éppen a kölök alvás idejében áll neki hangoskodni.
40/62 anonim válasza:
Bizony, pl a felújítás is egy olyan élethelyzet, amikor igenis lehet zavarni másokat. Nyilvánvalóan nem erre vonatkozott a példám, hanem amikor valaki home officeban lakatos. Ellenpéldának viszont kitűnő, köszi, hogy nem nekem kellett felhoznom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!