Mit tennétek ha a felső szomszéd kufircolása lehallatszódna ( minden áldott este ) és a másfél éves lányod megszeppent arcal ébreszene fel éjjel 1kor, hogy valaki bántja a szomszéd nénit?
Nemrég költöztünk új lakásba, ami eleinte csöndesnek tűnt. Hangosak, de hát ezzel jár egy társasház. Nem is problémáztunk rajta, de pár napja arra ébredtem éjjel 1kor hogy a lányom megilletődött arcal áll az ágyunk mellett és azt mondja hogy bántják a szomszéd nénit. Na ez azért már sok volt, köpni nyelni nem tudtunk... Mit válaszolnál egy ekkora gyereknek? Mit tehetek? Beszélni fogok vele, de a tapasztalataim szerint szarni fog rá, és attól félek hogy direkt rá is kontrázik hogy megmutassa hogy ő a csődör a telepen.. Van valami mód arra hogy értelmes emberként megoldjuk ezt? Szobacsere se jó, mert mindenhol hallani, bár szerencsére 10 perc alatt általában végez.
Köszi!
Sajnos nem tudsz velük mit kezdeni, arra nincs semmiféle szabályozás, hogy az ember hány decibelen élheti a szexuális életét.
Max a költözés segít, de az ugye nem ilyen egyszerű.
Én kitalálnék valami mesét a gyereknek, és beleszőném a hangokat, a lényeg hogy ne valami ijesztő dolgot rendeljen a hangok mellé, mint jelenleg.
(Egyébként nem értem miért lovagoltok azon hogy másfél évesen beszél. Minden gyerek más ütemben fejlődik, egy csomó gyereket ismerek, aki ennyi idősen már folyékonyan beszélt.)
Segítene valamennyit a mennyezet hungarocellel való szigetelése? Bár az sem két fillér, és nem biztos, hogy jó megoldás.
Mondjátok azt a lányotoknak, hogy ök színészek, és szerepet gyakorolnak.
Lehet, hülye ötlet, de leírom.Ki kéne hívni a rendőröket, mikor hangoskodnak...
Gondolom, ha bekopognának a rendőrök, hogy "baj van?bejelentés érkezett, hogy bántalmazás folyik", vagy valami hasonló szöveggel.Akkor utána jobban odafigyelnének a dolgokra.
Nem igaz,hogy muszáj hangosnak lenniük, pláne panelban.
Engem is zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!