Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha a felső...

Mit tennétek ha a felső szomszéd kufircolása lehallatszódna ( minden áldott este ) és a másfél éves lányod megszeppent arcal ébreszene fel éjjel 1kor, hogy valaki bántja a szomszéd nénit?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztünk új lakásba, ami eleinte csöndesnek tűnt. Hangosak, de hát ezzel jár egy társasház. Nem is problémáztunk rajta, de pár napja arra ébredtem éjjel 1kor hogy a lányom megilletődött arcal áll az ágyunk mellett és azt mondja hogy bántják a szomszéd nénit. Na ez azért már sok volt, köpni nyelni nem tudtunk... Mit válaszolnál egy ekkora gyereknek? Mit tehetek? Beszélni fogok vele, de a tapasztalataim szerint szarni fog rá, és attól félek hogy direkt rá is kontrázik hogy megmutassa hogy ő a csődör a telepen.. Van valami mód arra hogy értelmes emberként megoldjuk ezt? Szobacsere se jó, mert mindenhol hallani, bár szerencsére 10 perc alatt általában végez.

Köszi!

2013. ápr. 6. 01:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
89%

Egy másfél éves már mond tőmondatokat (kisgyermekgondozónak tanulok, emellett kicsikre is gyakran vigyázok, úgyhogy tudom) szóval akinek még életében nem volt dolga pici gyerekkel, nem tudom, miért okoskodik.

Én mindenképpen beszélnék a szomszéddal (nyugodt, kultúrált hangnemben).

Ha egy ostoba tuskó és ezután is folytatja, akkor a kicsinek találnék ki valami történetet, hogy miért ad ki a szomszéd néni olyan hangokat.

Vagy mondhatod, hogy nem is a szomszéd néni hangja, hanem hangosan nézik a TV-t, vagy hasonló.

L/26

2013. ápr. 6. 17:47
 22/25 anonim ***** válasza:
88%

Én is beszéltem egy éves koromban..nem hiszem hogy ez olyan lehetetlen, dolog.

Kérdező, ha bármilyen formában közlöd a szomszéddal, hogy a gyereked is hallja, úgy elszégyelli magát hogy talán halkabbra fogja.

2013. ápr. 6. 18:41
 23/25 anonim ***** válasza:
87%
Ki kell írni a faliújságra, hogy panelban kéretik halkan baszni, mert különben ezt hallgatja a fél lakótelep.
2013. ápr. 8. 02:51
 24/25 anonim ***** válasza:
81%
A plafon hangszigetelése a legjobb megoldás.
2018. jan. 10. 11:32
 25/25 anonim ***** válasza:
#24 talán annak kéne szigetelni a padlóját, aki ordít, mint a dzsungelben a majom, nem annak, aki békében szeretne gyereket nevelni...
2018. jan. 10. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!