Mit lehet kezdeni egy olyan lakóval, akinek a gyerekei úgy dübörögnek minden áldott nap, hogy az egész házban hallatszik?
1. Szólsz neki párszor udvariasan.
2. Szólsz párszor nem udvariasan.
A többi lehetőséget felejtsd el, mert a rendőrség ez esetbern nem fog tenni semmit, ezek nem olyan jelkegű zajok, mint a bulizás.
Jaj ez nyugdíj duma..
Írj egy névtelen levelet a lakók nevében. Legyél kedves és udvarias.
.
A nyugdíjamat senki sem fogja fizetni, viszont ÉN fizetem az ő hobbijukat - a gyerekgyártást - az anyuka otthon ülését évekig és még jó pár dolgot az ADÓMBÓL! Menetzaj pedig az idióta szülők hülye kölykeivel jár! Jaaa de ha szerinted normális, hogy a kiscsaj fejhangon visít az anyjának és teljes erőből b...szkodja be az ajtót, és teljes erőből trappolva közlekedik, akkor nem ártana elmenned egy orvoshoz!
Én is voltam gyerek, és nem csak hogy sosem viselkedtem így, de már akkor is idegesítettek az ilyen kis idióták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!