Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Megbánnánk, ha gyerekkel...

Megbánnánk, ha gyerekkel elköltöznénk a kertes házból városi lakóparkba?

Figyelt kérdés

Érvek kertes ház mellett: nagy tér,nincs alattunk-felettünk senki, csend van (a kutyaugatást leszámítva, amit gyűlölök,de nem ugatnak ejszaka csak napközben). Van hely mindennek,kertben, természetben lenni szeret a gyerek.

Ellenérvek: a belváros innen egy óra. Nincsenek bevásárlóközpontok, pékségek, cukrászdák sétányira, csak messzebb. Ha eladnánk a házat, akkor is csak egy maximum 60 nm (de inkább kisebb) modern városi lakóparkra futná, de az édes kevés szerintem.

Nekem nagyon a város fele húz a szívem, de a városi ismerőseim meg városon kívüli kertes házra vágynak kivétel nélkül. Ti mit választanátok?

2022. aug. 1. 00:18
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
87%

Egyetértek az egyik előzővel, hogy ha a kutyaugatás zavar, akkor olyan szinten megbánnád a lakást, hogy el sem tudod képzelni...

Még a legjobb Pesten nem létező lakásokban is több a zaj, mint egy kertes házban.

Én biztosan nem költöznék be a városba egy lakásba. Ha nem valami tízezerből egy amit kifogsz lakás, akkor bár közel lesz minden, de az otthoni nyugalomnak, csendnek, békének lőttek.

Most akinek a pihenés meg az otthon kényelme nem számít cserébe van cukrászda közel, annak jó lehet, minden más esetben természetesen nem.

2022. aug. 1. 09:22
 22/49 anonim ***** válasza:
75%
#18 ez mind kényelmi szempont és a lusták beszélnek így!Nem számít,hogy heringek vagytok,meg szívod a szmogot!A lényeg ,hogy ne kelljen megmozdulni!
2022. aug. 1. 09:41
 23/49 A kérdező kommentje:
A levegő itt se tökéletes. Egész nyáron grillszag van. Ősszel levelet égetnek, télen fával tüzelnek sok helyen. Hiába vannak errefele is modern lakóparkok, rengetegen tüzelnek valamilyen formában ott is. Állandóan füst meg hússzag van.
2022. aug. 1. 10:08
 24/49 anonim ***** válasza:
37%

Az, hogy vidékén jó a levegő egy legenda. Mindenhol van valaki, ak szeméttel fűt. Szerintem nálunk a városban télen jobb a levegő mint a vidéki települések nagy részén.

Engem a 60 nm tartana vissza. Kevés egy családnak. Egymás idegeire fogtok menni.

Mi is azért adtuk el a belvárosi lakásunkat, mert kinőttük. Amint kirepültek a gyerekek eladjuk és veszünk egy 2 hálós lakást a belvárosban.

2022. aug. 1. 10:27
 25/49 Shaddark ***** válasza:
72%

Szerintem egy jogsi és egy olcsóbb autó a legjobb megoldás.

A ház szép, nyugodt, békés környezetben az emberek legtöbbjének egy álom.

A távolság pedig leküzdhető manapság, 3 hónap alatt megvan a jogsi és mehettek fagyizni vagy bárhová.

2022. aug. 1. 11:33
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy mi a belvárosi lakásunkat kiadjuk és egy kertes házat bérlünk. Gyerekkel már kicsi volt, de maga a lakás jó helyen van, sokat költöttünk rá, átalakítottuk, később még lehet jól jön, ha majd kirepül a fiunk és nem akarunk kertészkedni, meg akkor már nagy lenne nekünk.

Sokan csinálják ezt.

2022. aug. 1. 11:52
 27/49 anonim ***** válasza:
68%
Ennek mi értelme?Van saját házad,de albérletet fizetsz?!🤔
2022. aug. 1. 11:54
 28/49 Shaddark ***** válasza:
100%

Ami visszajön a saját lakás bérbe adásából.

Azaz ingyen cseréltek egy olyanra, amivel számukra magasabb élet minőséget érnek el. Szerintem jó deal :)

2022. aug. 1. 11:56
 29/49 anonim ***** válasza:
100%
Ja értem! :))
2022. aug. 1. 12:05
 30/49 anonim ***** válasza:

Eddig jó volt..

Csaknez gáz cirkó az meg távhő...

Ha nagy a baj, akkor max visszaköltözünk, de akkor a kauciót bukjuk mindkét helyen, mert évfordulóra tudjuk felmondani.

2022. aug. 1. 12:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!