Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Megbánnánk, ha gyerekkel...

Megbánnánk, ha gyerekkel elköltöznénk a kertes házból városi lakóparkba?

Figyelt kérdés

Érvek kertes ház mellett: nagy tér,nincs alattunk-felettünk senki, csend van (a kutyaugatást leszámítva, amit gyűlölök,de nem ugatnak ejszaka csak napközben). Van hely mindennek,kertben, természetben lenni szeret a gyerek.

Ellenérvek: a belváros innen egy óra. Nincsenek bevásárlóközpontok, pékségek, cukrászdák sétányira, csak messzebb. Ha eladnánk a házat, akkor is csak egy maximum 60 nm (de inkább kisebb) modern városi lakóparkra futná, de az édes kevés szerintem.

Nekem nagyon a város fele húz a szívem, de a városi ismerőseim meg városon kívüli kertes házra vágynak kivétel nélkül. Ti mit választanátok?

2022. aug. 1. 00:18
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
100%
Én a kertes házat, de ez szerintem teljesen személyiségfüggő.
2022. aug. 1. 00:39
 2/49 anonim ***** válasza:
88%

Full városi vagyok, panel lakó.

3 éve költöztünk a kertvárosba, kertes házba. Sétányira semmi nincs, mindenhez autó kell. Csak egy játszótér és egy omv spar - kenyeret ott veszek.

Gyerekkel inkább kertes ház. Ha nincs autó, buszoztunk már, kenyelmetlen autó után de én is így nőttem fel. De úgyis ez lesz a jövő, benzin sem lesz.

Imádom h nincs szomszéd, ez a legjobb. A kertet még nem használjuk ki eléggé, de ha igen, azok a legboldogabb pillanatok, mindig arra gondolok h megérte ezért.

Hiányzik a városi minden két lépéses közelsége, de ez csak kényelmi szempont.

A benzin miatt drágább.

A tágas ház és a kertben ülök és zen minden miatt jó.

2022. aug. 1. 00:46
 3/49 anonim ***** válasza:
91%
Ja és kutya nekem is fura, de az autók zaja fog zavarni a városban. Buszok, mentő, tűzoltó, vonat, bulizós hangoskodók. És a kipufogó szaga bizony bejon a lakásba
2022. aug. 1. 00:48
 4/49 anonim ***** válasza:
86%
Bár társas házban, panelban laktam mindig, és volt idő fiatalon amikor szerettem, sosem tudtam elvonatkoztatni, hogy ez egy hering doboz, alul felül oldalt más emberek, kicsi 50 nmes boxokban. Szexet hallani, ahogy azt is ha vendegseg van náluk. Nagy veszekedés v gyerekzsivaj is hallatszik. Kajaszag a wcben, az erkélyen kiülve a szomszéd hallja h miről beszélgetünk
2022. aug. 1. 00:52
 5/49 anonim ***** válasza:
88%

Teljesen lényegtelen szempontokat írtál. Kit érdekel, milyen messze van cukrászda?

Az a kérdés, óvoda, iskola melyiktől milyen távolságra van. Munkahelyre ki, milyen messzire jár?

A kertes ház mivel van fűtve, mennyi áramot ill. gázt fogyasztotok?

2022. aug. 1. 00:53
 6/49 A kérdező kommentje:
Bocs,az én szempontjaim nekem lényegesek :) Gyerekkel az egy egész délelőttnyi program tud lenni, hogy szépen elsétálunk, választ valamit, megeszi a teraszon, iszik hozza valamit, elnyal egy fagyit...na, ez nálunk nincs.
2022. aug. 1. 01:07
 7/49 anonim ***** válasza:
67%

Persze, egészen addig, amíg ő nem fog óvodába, iskolába járni, te meg dolgozni.

Olyan gyerekesen gondolkodsz! Azt képzeled mindig ekkora marad a gyereked és gyesen leszel vele otthon?

2022. aug. 1. 01:10
 8/49 A kérdező kommentje:
Már vártam, hogy lehet veszekedést szítani ebből a kérdésből:D Idegbetegek kíméljenek. 6 éves a gyerekem, az ovi és suli pont közel van hozzánk, én pedig home officeban dolgozom.
2022. aug. 1. 01:18
 9/49 anonim ***** válasza:
49%
Elég gáz vagy,hogy neked egy sz...ros cukrászda többet ér ,mint a gyereked egészsége!Nyilván jobb a levegő kertes házban,te meg bebújnál egy kalitkába,mert ott van cukrászda!😅🤦Agyam eldobom.Mi meg egy éve lakunk 5 percre az erdő mellett ,ezt a jó levegőt semmiért nem adnám!Kiülünk a nagy kertbe,bográcsozunk,grillezünk barátokkal,kutyák szaladgálnak az udvaron...stb.Pedig itt is minden csak kocsival elérhető.De ha be kéne menni pestre lakni,halál lenne!
2022. aug. 1. 05:30
 10/49 anonim ***** válasza:
92%
Veszel egy fagyit a boltban, elnyaljátok a játszótérig, probléma megoldva. Ha meg van pékség, cukrászda, oda lehet menni biciklivel, autóval is, nem kell sétálni. Ezért nem költöznék egy kisebb városi lakásba.
2022. aug. 1. 05:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!