Megbánnánk, ha gyerekkel elköltöznénk a kertes házból városi lakóparkba?
Érvek kertes ház mellett: nagy tér,nincs alattunk-felettünk senki, csend van (a kutyaugatást leszámítva, amit gyűlölök,de nem ugatnak ejszaka csak napközben). Van hely mindennek,kertben, természetben lenni szeret a gyerek.
Ellenérvek: a belváros innen egy óra. Nincsenek bevásárlóközpontok, pékségek, cukrászdák sétányira, csak messzebb. Ha eladnánk a házat, akkor is csak egy maximum 60 nm (de inkább kisebb) modern városi lakóparkra futná, de az édes kevés szerintem.
Nekem nagyon a város fele húz a szívem, de a városi ismerőseim meg városon kívüli kertes házra vágynak kivétel nélkül. Ti mit választanátok?
Full városi vagyok, panel lakó.
3 éve költöztünk a kertvárosba, kertes házba. Sétányira semmi nincs, mindenhez autó kell. Csak egy játszótér és egy omv spar - kenyeret ott veszek.
Gyerekkel inkább kertes ház. Ha nincs autó, buszoztunk már, kenyelmetlen autó után de én is így nőttem fel. De úgyis ez lesz a jövő, benzin sem lesz.
Imádom h nincs szomszéd, ez a legjobb. A kertet még nem használjuk ki eléggé, de ha igen, azok a legboldogabb pillanatok, mindig arra gondolok h megérte ezért.
Hiányzik a városi minden két lépéses közelsége, de ez csak kényelmi szempont.
A benzin miatt drágább.
A tágas ház és a kertben ülök és zen minden miatt jó.
Teljesen lényegtelen szempontokat írtál. Kit érdekel, milyen messze van cukrászda?
Az a kérdés, óvoda, iskola melyiktől milyen távolságra van. Munkahelyre ki, milyen messzire jár?
A kertes ház mivel van fűtve, mennyi áramot ill. gázt fogyasztotok?
Persze, egészen addig, amíg ő nem fog óvodába, iskolába járni, te meg dolgozni.
Olyan gyerekesen gondolkodsz! Azt képzeled mindig ekkora marad a gyereked és gyesen leszel vele otthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!