Mit tegyek, ha már megfulladok ebben a kapcsolatban, de nem tudok tőle elköltözni, mert csak 4 hónapos a kicsi?
Tudom elcsépelt a kérdés, de leültél már vele erről beszélgetni?
Úgy konkrétan mondtad neki, hogy figyelj ez a beszólás épp vérig sértett? Többet kellene segítened, mert egyedül nem bírom?
Ismét egy megfontolt gyerekvállalás...
Vannak ezek a kismama szállók, oda nem tudsz menni esetleg?
Miért kellet vele gyereket vállalni?
Veszel egy nagy levegőt és megkéred a szüleidet, hogy fogadjanak be. Előtte tanácsos lenne elbeszélgetni vele, hogy zavar a viselkedése, és jó lenne, ha változtatna!
Ne bántsátok a kérdezőt!
Honnan tudjátok hogy terhesség előtt is kretén volt-e a párja. Lehet akkor kezdődött, és ezzel nem segítetek neki.
Kéddező! Most a fáradtság miatt is érezheted ezt. Nincs olyan barátnőd aki tud kicsit segíteni? Babázik, vagy takarít... én volt hogy megkértem barátnőm kicsit ringassa. 2 órát kaptam, nem sok, de rendet tudtam tenni
7-es Semmi, nálunk. Ettől függetlenül ezen el kellene gondolkoznod!
Nyilván szar ügy bevallani a szüleidnek, hogy rosszul döntöttél, de ha szeretnek vissza fogadnak titeket.
8-as, az volt az első mondata, hogy gyerek előtt is ilyen volt.
Mit lehetne javasolni, ha nincs lelépési opciód? Milyen a lakhatásotok - albérletben vagytok? Igyekezz meghúzni magad. Ha kell, aludj egy szobában a babáddal, hátha úgy hamarabb megnyugszik éjjel, és így te is többet tudsz pihenni. Próbáld meg racionalizálni a házimunkát, mert egy totyogó mellett sokkal nehezebb lesz a háztartást vezetni, mint mikor még nem tud elmozdulni onnan, ahova rakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!