Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha már megfulladok...

Mit tegyek, ha már megfulladok ebben a kapcsolatban, de nem tudok tőle elköltözni, mert csak 4 hónapos a kicsi?

Figyelt kérdés
Szülés előtt is ilyen volt, csak akkor még bírtam a beszólogatásokat, célozgatásokat, összehasonlítgatásokat, cs.szt.téseket. Most, mióta megszületett a kicsi, azóta egyre jobban kivagyok, mert a gyerek se alszik, folyton sír, én se alszok, a háztartás szalad, segítségem nincsen, ha megkérem a páromat, akkor olyan érzésem van, mintha szívességet kérnék tőle, hogy foglalkozzon a gyerekével. Úgy érzem megfulladok ettől. Viszont nem lenne hova mennem, hogyha elköltöznék. Szüleimhez, öcsémhez nem költözhetek, unokatestvéreimmel nem vagyok olyan viszonyban, és a barátaim se olyanok, hogy odacuccolhatnék hozzájuk egy gyerekkel.
2021. szept. 16. 15:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
97%
Javaslom a fogamzásgátló tabletta és spirál kombóját, mert második gyerek nem kellene
2021. szept. 16. 18:06
 12/12 anonim ***** válasza:
91%

Most jön a java, ha még csak 4 hónapos.

Ha nem tudsz hová menni, akkor nem marad más hátra mint a gyerek apja mellett kibírni és készülni a költözésre. Munka előbb, 1,5 évesen akár, másik, olcsóbb városba költözés, stb. Mindent végig kell gondolni és előre tervezni. Már van egy pici aki miatt nem dönthetsz hirtelen

2021. szept. 17. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!