Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A mostani fiatalsàg hogyan...

A mostani fiatalsàg hogyan jut kertes hàzhoz?

Figyelt kérdés

Nézem az ingatlanàrakat és olyan mértékben magasak az àrak,hogy azt màr én sem tudnàm kifizetni. Szerencsére én még tudtam venni egy kertes hàzat,de ma màr nem tudnék.

A mostani fiatalok mit gondolnak erről?

2022. júl. 25. 09:36
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
24%
9-es igen elég gáz a férfitól is hogy hagyja. Tudja hogy a nő csak a pénzéért van vele, de kell egy jó segg mellé. Ettől még ugyanúgy aranyásó lesz a nő, legtöbben ezt lenézik. Nem arról beszélek most, ha két ember szereti egymást, csak több a pénze a férfinak. Észre lehet venni egy kapcsolatban, hogy melyikről van szó. Vannak olyan nők, akik tudják, hogy úgysem viszik semmire, vagy csak nem akarnak dolgozni, és ezért házasodnak be egy gazdag pasihoz, mert az kényelmesebb. De tartásuk nem sok marad, hiába büszkék rá. Normális pasinak ilyen nő nem kéne szerintem.
2022. júl. 25. 10:39
 12/43 anonim ***** válasza:
21%
Egyébként kíváncsi vagyok egy ilyen nőnek milyen beleszólása lesz a kapcsolatba, mert majd mindenről a férfi fog dönteni, hiszen az ő pénzéből él, a nő meg majd el fogja viselni, mert kell a pénz. A végén meg lesz belőle egy alárendelt dependens anyuka.xd
2022. júl. 25. 10:42
 13/43 anonim ***** válasza:
53%

Ne legyünk álszentek!

A férfiak is elkapnának pár évvel idősebb pénzes osztrák, német nőt ha az érdekük úgy kívánja!

2022. júl. 25. 10:51
 14/43 anonim ***** válasza:
80%

#11: Ha tudnád hányan élnek ilyen kapcsolatban.

És bizony sok embernek megfelel ha az dönt bizonyos kérdésekben akinél a pénz van. Lehet itt álszenteskedni, de az az igazság hogy nagyon sokan vannak akik "beházasodnak a jóba" és ezért bizonyos dolgokról lemondanak.

Le lehet engem pontozni, de sok férfi már az elején is láthatná, hogy a nő akivel együtt van bizony szereti a pénzt. Sőt sok férfi ezt látja is, de amíg ő megkap mindent a nőtől amit akar (lelkileg/testileg/bánásmód) addig nem fogja zavarni ha a másik "beházasodik mellé a tutiba". Sok ilyen "érdekkapcsolat" van. Mindenki kiveszi a kapcsolatból azt ami neki kell.

Aki tagadja hogy ez egy létező jelenség, az struccpolitikát folytat.

A kérdésre válaszolva: Egyre kevesebb az esély saját kertes házra, de még lakáshoz jutni is. Az esetek többségében csak úgy lehet hogy meghal valamelyik hozzátartozó és öröklés útján jutnak hozzá vagy egy csomó hitelt kell felvenni amit törlesztenek huszonévekig. Esetleg külföldön lehet pénzt összeszedni, bár ott is sok pénzt elvisz a napi megélhetés, de egy fokkal könnyebb spórolni.

2022. júl. 25. 10:58
 15/43 anonim ***** válasza:
60%
Azért az egy dolog , hogy aranyásó valaki , de az embernek példat is kell mutatnia Várkonyi milyen példát mutat a lányának? A punci a fizetőeszköz? Röhögnék ezen de ez inkabb szomorú.
2022. júl. 25. 10:59
 16/43 anonim ***** válasza:
94%
Bizton vannak ilyen férfiak is.
2022. júl. 25. 11:00
 17/43 anonim ***** válasza:
93%
14-es ezt mondom én is. Sokan élnek ilyen kapcsolatban, meg a férfi is láthatná, de szerinted ez jó? Erről beszélek hogy ez vezet dependenciához, alárendeltséghez. Nem akarok álszenteskedni nyilván sok ilyen van, de az hogy valaki feladja a tartását, eltartja magát érdekből házasodik az tényleg szomorú. És ez látszik is az ilyen nőn, van nem egy ilyen ismerősöm mindenkinek meg van a véleménye róla. 20 éves csaj, hozzáment az 50 éves vállalkozóhoz, soha nem dolgozott semmit, nem ért semmihez, de kell a pénz. Ezek inkább elrettentő példák.
2022. júl. 25. 11:06
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

Nemhogy kertes házhoz, de olyan környéken, ahol van normális munkalehetőség, még lakáshoz sem lehet jutni.

Nézzétek meg mennyi egy ingatlan Budapesten, Győrben, Sopronban, Kecskeméten vagy hasonló helyeken. Budapesten nézegettem paneleket, az 1 milliós négyzetméterár már általánossá vált...

2022. júl. 25. 11:23
 19/43 anonim ***** válasza:
88%

#3 Én beszéltem olyan férfivel akinek nem volt, de feleségének van háza így ő od költözött és már hosszú ideje így élnek, ja és nem néz ki jól szóval nem azzal nyerte meg magának a nőt.

Persze tudok olyanról is aki pont a kinézetével nyerte meg magának a nőt akinek volt háza, ezáltal a férfi a nőhöz költözött és már pár éve boldogan együtt is élnek, ráadásul már gyerek is született.

Kérdezőnek is válaszolok természetesen.

1.Öröklés útján.

2.Jól megy a szekér a szülőknek vagy anno jól ment és ezáltal sikerült ingatlanhoz jutniuk, vagy ki termelni azt a pénzt amit oda adnak az illetőnek.

3.Jól ment a szekér a nyagyszülőknek és megajándékozták az unokát pénzel vagy ingatlannal.

4.Olyan emberrel jössz össze akinek már van háza és így oda költözöl hozzá.

5.Olyat tanultál ki amivel jól lehet keresni, ezáltal saját magad tudsz venni.

6.Ki mentél külföldre, pénzt gyűjtöttél egy sima betanított munkával, aztán évek múlva haza jössz és tudsz venni egy házat.

7.Megörököltél egy vállalkozást ami kb ment, te ezt a vállalkozást felviágoztattad, növelted a bevételt amiből félre raktál, ezekután tudtál belőle venni egy házat.

8.Nyersz egy nagy összegű nyereményt, amiből tudsz venni házat.

9.Közeli családtagod nyer egy nagyobb összeget amiből ad neked, ezáltal neked már csak az összegnek 10-20%-át kell megkeresned.

10.Hitel,igazából ez benne van a top3 - ban.

2022. júl. 25. 11:46
 20/43 anonim ***** válasza:
90%
#11 Ez fordított esetben is el tud fordulni, persze ritkább.
2022. júl. 25. 11:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!