Van még olyan fiatal itt, aki utálja a mostani fb/insta/tiktok világot, és legszívesebben visszamenne a 80-90-es évekbe?
Figyelt kérdés
Ahol még nem a neten élték ki magukat az emberek2020. nov. 23. 21:39
1/33 anonim válasza:
A megjelölt évek szàmomra is vonzók. :) Mi a bajod a posztolásokkal?
2/33 anonim válasza:
Jelen. A stílusom és a kocsim az ami '80-as, '90-es éveket eleveníti fel. Meg csomó olyan cuccal is veszem körbe magam, amik ezekből a korokból származik (mondjuk van egy pár cucc, ami a vintage korból származik): rádiók, tévék, telefonok, meg mindenféle kiegészítő (napszeműveg, Sanyo-s magnó, meg 30-40 éves mellények, kabátok). A műszaki készülékek és a kocsi bütykölésével ütöm el az időt esténként.
4/33 anonim válasza:
Én későbbre mennék vissza, a zene, ruhák, a stílus miatt.
Viktoriánus korba. Még ha nem a legjobb időszak engem megfogott teljesen.
5/33 anonim válasza:
Én tutira visszamennék, de akkor már inkább a 70-es évek Amerikájába vagy Angliájába, csak hogy közvetlen közelből élvezhessem az akkori király rockzenét :D
6/33 anonim válasza:
Igen van,vissza megyünk együtt?
7/33 anonim válasza:
Sosem értettam az Insta és TikTok mibenlétét. (A Facebookét még csak-csak.)
De azért gondolj bele! Otthon vagy karanténban, és a kapcsolatod a külvilággal a vezetékes telefon meg a TV. Bevallom őszintén, börtönben érezném magam.
8/33 anonim válasza:
Én még korábbra mennék vissza:D
Jónak tűnik a 80-90es évek,de úgy érzem,hogy az sem lenne nekem való.
9/33 anonim válasza:
A 90-es évek pont jó lenne. Volt már net, de nem ennyire elfajzott.
10/33 October15 válasza:
Ja a 90-es években nem létezett internet... oh wait.. XD
Hát hogy a fszba ne akarnék visszamenni a válságban lévő Rákosi-rendszerbe egyéb álmom sincsen... XD Ennyi erővel már kapásból a Bethleni konszolidáció előttre, hogy talicskával tologathassam a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!