Mi van a mostani fiatalokkal? Miért ennyire tiszteletlennek?
Sajnos egyre szembetűnőbb az a tény, hogy a mai fiatalok nem tisztelik meg a náluk idősebb vagy egykorú társaikat. Erre jó példa az üzenetek figyelem kívül hagyása, egymás megszégyenítése vagy az érdeklődés teljes hiánya.
Engemet ez már régóta bosszant.
Ti is hasonlóan vélekedtek?
Jaj, ne már. Ez annyira unalmas. Évek óta megy ez a szöveg, hogy a "mostani fiatalok mennyire tiszteletlenek az idősekkel".
Ja, és akkor visszakérdezek, az idősek meg miért pofátlanok a fiatalokkal, miért másznak rájuk, miért energiavámpíroskodnak?
Sose értettem ezeket az általánosításokat.
Én például mindenkinek megadom az alapvető tiszteletet, de pusztán a kora miatt senki nem érdemel több tiszteletet.
Ezt amúgy minden generáció elmondja a fiatalokról, és sosincs értelme, mert általánosító, és szinte mindig csak a rosszat veszik észre.
"az üzenetek figyelem kívül hagyása"
Én megpróbálok mindenkinek 24 órán belül válaszolni, szerintem itt lehet csak a rossz tapasztalatod íratja veled ezt.
"egymás megszégyenítése"
Undorító dolog, de nem új. A nagypapám olyan történeteket mesélt, hogy az hihetetlen.
"érdeklődés teljes hiánya"
Bevallom, itt nem tudom, mire gondolsz pontosan. Rengeteg minden érdekel (hobbik, emberek, művészeti és történelmi témák), de vannak olyanok is, amik elképzelhetetlenül untatnak tíz perc után. Ezzel pedig szerintem mindenki így van.
19/L
Mindjárt indítok is egy mozgalmat az alábbi szlogennel:
#leaZgenerációval
#régenmindenjobbvolt
24f (facepalm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!