Miért nem tudom elviselni, ha valaki tiszteletlenül beszél velem?
Mintha csak én írtam volna ki a kérdést... Szocializáltság, igazságérzet, érzékenység, lelkiismeretesség, naivitás, önbizalomhiány.
Rengeteg tapló ember van. Nem mindig lehet, de próbáld meg elereszteni a füled mellett amennyit csak lehet, mert igaz a mondás, hogy velük nem lehet vitába szállni, mert legyőznek a rutinjukkal. Szóval a végeredmény csak annyi, hogy te leszel ideges, ő meg két perc múlva elfelejti az egészet.
Az hogy ő ilyen, az az ő baja, inkább hagyd faképnél, ha teheted, vagy ne reagálj rá, azzal jobban felbosszantod :)
Ilyesmiért nem kell verekedni, kár lesüllyedni az ő szintjükre. Viszont valahol én is azt kapsz amit adsz módszerrel élek. Ha valaki ok nélkül, vagy semmiség miatt bunkóik velem, akkor ne várja tőlem, hogy a talpát fogom nyalni. Ennyi önértékelés azért kell.
Veszekedni, verekedni, stb meg azért is kár velük, mert túl buták ahhoz hogy megértsék amiről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!