Mi van a mostani fiatalokkal? Miért ennyire tiszteletlennek?
Sajnos egyre szembetűnőbb az a tény, hogy a mai fiatalok nem tisztelik meg a náluk idősebb vagy egykorú társaikat. Erre jó példa az üzenetek figyelem kívül hagyása, egymás megszégyenítése vagy az érdeklődés teljes hiánya.
Engemet ez már régóta bosszant.
Ti is hasonlóan vélekedtek?
Majd tisztelem ha kiérdemli. Alapvető kedvesség, udvariasság mindenkivel szemben megvan meg nem köpök le senkit.. de nem értem miért kéne tisztelnem valakit azért mert öreg. Nyilván ne szégyenítsük meg egymást de arra az üzenetre válaszolok amire akarok és ha nem akarok valakivel beszélni akkor nem fogok. Ez miért baj? Inkább ne érdeklődjön valaki ha tényleg leszr meg se várja a választ stb.. ennél még az “érdeklődés teljes hiánya” is jobb. Ha nem érdekel nem kérdezem és nem kell felesleges bájcsevejbe gabalyodni.
‘Tiszteletlen fiatal’
Boomer szöveg, de van benne valami.
Ismerősöm magántanár, az utóbbi 5-10 évben több konfliktusa volt a fiatalokkal (értsd: beszóltak neki), mint előtte 20 év alatt összesen...
Ha egy vadidegennel bunkók, milyenek lehetnek a szüleikkel, tanáraikkal?
Nekem az a problémával ezzel az egésszel, hogy sem a korosztályomat (30 éves vagyok), sem az idősebbeket nem látom különbnek.
Azon meg marha jókat röhögök, mikor 50 feletti elhízott, tájékozatlan, nyelveket nem beszélő emberek szidják a fiatalokat. Először talán nézzenek magukba.
„mai fiatalok nem tisztelik meg a náluk idősebb vagy egykorú társaikat.”
vicces, mert velem szinte mindig 60 felettiek kötekednek: munkahelyen, boltban. ha biciklizek, elmagyarázza a vénasszony, hogy rossz helyen fordultam le a bicikliútra (amúgy nem), 65 éves vízvezetékszerelő simán elmagyarázza full ismeretlenül, hogy lehetnék igazán férfi stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!