A mostani fiatal húszas, harminacas generációra szerintetek mennyire jellemző a beképzeltség, és az önimádat?
Szerintem inkább a tizenéves életkor lehet az, amikor még valaki annyira keresi önmagát, hogy nincs kiforrva a személyisége.
Szóval talán inkább 20 éves kor alatt érdemes a nárcisztikus jellemzőket keresgélni.
Szerintem inkább csak kiszabadultak azolból a béklyókból, amikkel a társadalom generációkat nyomorított meg.
Én nem agresszív elhatárolódást látok tőlük mások felé, inkább csak azt, hogy mernek önmaguk lenni és mernek nemet mondani olyan embereknek és olyan kéréseknek, amihez semmi közük és ami felé soha nem keletkezett valódi kötelezettségük, hogy teljesítsék azt.
Inkább az jellemző, hogy emberek olyan dolgokat hívnak beképzeltségnek vagy önimádatnak, ami inkább arról szól, hogy a másik embernek van szabad döntési joga.
Miért láttam önzőnek és beképzeltnek nevezni embereket?
-mert nem akarnak gyereket
-mert nem nyalják a seggét a toxikus, élősködő rokonuknak csak azért, mert a rokonuk
-mert nem csinálnak hülyeségeket szerződés nélkül (nem adnak kölcsön, nem házasodnak)
-mert kiállnak magukért és nem kérnek a kéretlen jótanácsokból
-mert nem dolgoznak ingyen
-mert nem jönnek össze akárkivel, szívességből
-mert elvárnak dolgokat azért cserébe, amit letettek az asztalra
-és mert szarnak a logikát nélkülöző, másokat csicskító illemre
sztem az 50 felettiekre sokkal jellemzőbb az, hogy semmire beképzeltek, és ok nélküli osztják a tanácsokat.
ráadásul 80%-uk sötét, mint az éjszaka.
2# szerintem pedig nem:)
Én 17 vagyok mégse vagyok se beképzelt se önimádó és a tizen éves ismerettségi köröm se ami kb 2000 embert jelent így már állíthatom hogy nem igaz az állítás vagy csak a nagyon elkényeztetettekre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!