Ha valaki ki van öltözve és napszemüveg is van rajta az beképzeltség?
A kiöltözés egyén és alkalomfüggő. Az mondjuk gáz, ha mindenhova toprongyosan mennek emberek. Manapság már színházba is szakadt farmerban járnak sokan, és most oltáskor láttam, hogy még orvosi rendelőbe sem képesek tiszta és kevésbé kopott cuccban odaállítani....
A napszemüveg konkrétan pofátlanság, hogy ha az illető mással találkozik és beszélgetnek, vagy bemegy valahova és nem veszi le.
Utálok is napszemüvegesekkel beszélgetni, rendszerint hamar leépítem őket, akik nem képesek felvállalni az arcukat.
(Kivétel csak az, ha 1-2 mondatra állít meg a napszemcsis és kérdez valamit. Pl. turista, hogy merre van a Budai Vár... De bizony volt már példa arra, hogy ilyen eltévedős érdeklődő megtisztelt azzal, hogy a beszélgetésünk idejére feltette a feje tetejére a napszemüveget! )
Nem értem, hogy miért lenne összefüggés.
Szeretek jól kinézni, plusz még a szemem is bántja a nap = nagyképű vagyok? :DD
Sorry már :D
Kiöltözés?
Én 10-ből 9 esetben hasonlóan járok: [link] És folyton megkérdik, hogy hová megyek, hogy így kiöltöztem? Még a melóhelyemen is mondták első héten, hogy nem kell ide így járni, nyugodtan hordjam a lazább cuccaimat, és eléggé néztek amikor elmondtam, hogy nekem ez az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!