Hogyan lehetne egy ilyen beképzelt, egoista lotyót szétalázni?
Tudom nem szép dolog, de muszáj, hogy kicsit vissza vegyen az egójából.
A helyzet a következő: Megismertem egy nőt, aki diplomás, én meg nem vagyok az. De ő az a nagyképű diplomás, 10 centivel a föld fölött jár, mert ő egyetemet végzett. Mindenkit lenéz, azt hiszi, ő nem sz.rik büdöset. Aki nem diplomás, azok neki mind tahók, prolik. Állandóan azt ecsetelgeti, hogy ő hozzá egy diplomás pasi illene. De igazából beéri velem, mert azoknak meg ő nem kell.
De hát ő is csak egy általános iskolai tanárnőcske, a kiégett fajtából, mert utálja a munkáját. Anyagilag sem túl sikeres, közel 50 évesen, albiban tengődik, és én diploma nélkül, többet keresek nála. Akkor ő mire föl néz le mindenkit?
Meg arról nem beszélve, hogy a válása óta csak kb. 40!!!! pasi dugta szét. A megyében már lassan minden pasi luksógorom. És mindennek tetejébe, ez a csaj játsza meg, hogy ő nagyon mélyen vallásos. Nem is tudom, hogy a nagy vallásos értékrendjével, hogy fér össze ez a fűvel-fával dugás. Vén k...a!
Hogyan lehetne lealázni vagy megalázó módon kirúgni?
Hagyd ott.
Alázni akkor alázd meg, ha egy pöcs vagy.
Miért? Ő belémrúghat, csak azért mert ő diplomás? Van egy papírfecnije, mivel semmire nem jutott, de emberileg, erkölcsileg meg egy nagy nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!