Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetne egy ilyen...

Hogyan lehetne egy ilyen beképzelt, egoista lotyót szétalázni?

Figyelt kérdés

Tudom nem szép dolog, de muszáj, hogy kicsit vissza vegyen az egójából.

A helyzet a következő: Megismertem egy nőt, aki diplomás, én meg nem vagyok az. De ő az a nagyképű diplomás, 10 centivel a föld fölött jár, mert ő egyetemet végzett. Mindenkit lenéz, azt hiszi, ő nem sz.rik büdöset. Aki nem diplomás, azok neki mind tahók, prolik. Állandóan azt ecsetelgeti, hogy ő hozzá egy diplomás pasi illene. De igazából beéri velem, mert azoknak meg ő nem kell.

De hát ő is csak egy általános iskolai tanárnőcske, a kiégett fajtából, mert utálja a munkáját. Anyagilag sem túl sikeres, közel 50 évesen, albiban tengődik, és én diploma nélkül, többet keresek nála. Akkor ő mire föl néz le mindenkit?

Meg arról nem beszélve, hogy a válása óta csak kb. 40!!!! pasi dugta szét. A megyében már lassan minden pasi luksógorom. És mindennek tetejébe, ez a csaj játsza meg, hogy ő nagyon mélyen vallásos. Nem is tudom, hogy a nagy vallásos értékrendjével, hogy fér össze ez a fűvel-fával dugás. Vén k...a!

Hogyan lehetne lealázni vagy megalázó módon kirúgni?

2021. máj. 9. 16:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
97%
Minek? Úgy látom egész jól összeilletek!
2021. máj. 9. 16:21
 2/23 anonim ***** válasza:
90%

Hagyd ott.

Alázni akkor alázd meg, ha egy pöcs vagy.

2021. máj. 9. 16:23
 3/23 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem bírod, akkor ne legyél vele, ezt értelmes férfiak így szokták csinálni.
2021. máj. 9. 16:23
 4/23 anonim ***** válasza:
88%
Ne etesd a trollt.
2021. máj. 9. 16:25
 5/23 anonim ***** válasza:
77%
Szex kozben szoktad alazni?
2021. máj. 9. 17:03
 6/23 anonim ***** válasza:
93%
Az igazság az, hogy azok tolják ezt, akiknek komoly önértékelési gondjaik vannak. Aki rendben van az nem próbálja felnagyítani magát.
2021. máj. 9. 17:11
 7/23 anonim ***** válasza:
87%
Kedves kérdezö, te nem vagy egy kicsit tán beteg ?
2021. máj. 9. 17:24
 8/23 anonim ***** válasza:
88%
Lehet haragudni bárkire - okkal, ok nélkül, - de arra bizonyos, hogy nagyon ráfaragsz, ha megteszed, amit a 10-es válaszban írtál. Ha értelmes embernek tartod magadat, akkor egyszerűen megmondod neki - kulturáltan, négy szem közt, - hogy nélküle képzeled el az életed folytatását és odébb állsz, ill. megkéred, hogy fáradjon el máshová lakni, ha az élethelyzet így kívánja. Semmivel nem leszel senki előtt több, hogy belerúgsz kettőt bárkibe is, - ez csak a te tévképzeted, hogy ettől bármi is jobb lesz. Tudni kell békével befejezni egy kapcsolatot, - többek között ettől is férfi egy férfi, (hogy tudja uralni az érzelmeit,) nem csak attól, hogy van egy plusz végtagja a nőkhöz viszonyítva.
2021. máj. 9. 17:25
 9/23 A kérdező kommentje:

Miért? Ő belémrúghat, csak azért mert ő diplomás? Van egy papírfecnije, mivel semmire nem jutott, de emberileg, erkölcsileg meg egy nagy nulla.

2021. máj. 9. 17:31
 10/23 anonim ***** válasza:
95%
12-eske, teljesen egyetértek :-)
2021. máj. 9. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!