Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetne egy ilyen...

Hogyan lehetne egy ilyen beképzelt, egoista lotyót szétalázni?

Figyelt kérdés

Tudom nem szép dolog, de muszáj, hogy kicsit vissza vegyen az egójából.

A helyzet a következő: Megismertem egy nőt, aki diplomás, én meg nem vagyok az. De ő az a nagyképű diplomás, 10 centivel a föld fölött jár, mert ő egyetemet végzett. Mindenkit lenéz, azt hiszi, ő nem sz.rik büdöset. Aki nem diplomás, azok neki mind tahók, prolik. Állandóan azt ecsetelgeti, hogy ő hozzá egy diplomás pasi illene. De igazából beéri velem, mert azoknak meg ő nem kell.

De hát ő is csak egy általános iskolai tanárnőcske, a kiégett fajtából, mert utálja a munkáját. Anyagilag sem túl sikeres, közel 50 évesen, albiban tengődik, és én diploma nélkül, többet keresek nála. Akkor ő mire föl néz le mindenkit?

Meg arról nem beszélve, hogy a válása óta csak kb. 40!!!! pasi dugta szét. A megyében már lassan minden pasi luksógorom. És mindennek tetejébe, ez a csaj játsza meg, hogy ő nagyon mélyen vallásos. Nem is tudom, hogy a nagy vallásos értékrendjével, hogy fér össze ez a fűvel-fával dugás. Vén k...a!

Hogyan lehetne lealázni vagy megalázó módon kirúgni?

2021. máj. 9. 16:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, amikor békével, "küzdelem nélkül" lépsz ki egy ilyen ember életéből, akkor sokkal mélyebben el fog gondolkodni azon, hogy mit csinált rosszul, mint ha a - számára - megszokott csimm-bumm cirkusszal kísérten teszed ugyanezt! Embernek megmaradni sokkal nehezebb és nemesebb, mint a saját válladat veregetve ártani másoknak.
2021. máj. 9. 17:37
 12/23 anonim ***** válasza:
66%
De minek vagy vele, ha ennyire gyűlölöd? Csak ő kapja be, vagy mi?
2021. máj. 9. 17:39
 13/23 anonim ***** válasza:
86%

Szerezz egy diplomát és akkor azt ugatsz neki amit akarsz.

Ha viszont még arra sincs elég eszed hogy tudd, hogy kell kiállni magadért, hanem az interneten kell segítséget kérni ehhez, akkor joggal hiszi többnek magát nálad.

2021. máj. 9. 19:09
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
"A megyében már lassan minden pasi luksógorom" Annál nagyobb megaláztatás, mint hogy vele vagy, érheti-e?
2021. máj. 9. 20:07
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

És még a nőket mondják érzelmileg labilisnek. :D

Terápiára lenne szükséged neked is meg a heteskének is.

2021. máj. 9. 20:43
 16/23 anonim ***** válasza:
93%

"Van egy papírfecnije, mivel semmire nem jutott, de emberileg, erkölcsileg meg egy nagy nulla."

Te is erkölcsi nulla vagy, csak neked még papírfecnid sincs.

2021. máj. 10. 02:12
 17/23 anonim ***** válasza:
3%
A legközelebbi dugás előtt gyűjtsd egy hétig a cuccot. Nyomjál sok fehérjedús kaját, igyál sok folyadékot hogy tényleg sok legyen. Szex közben amikor érzed hogy jön pattanj föl és hokizz rá a levett ruháira aztán törölgesd meg a pólójával a farkadat. Aztán hajtsd el gyorsba a csajt a g.cifoltos ruháiban. Szerintem ez így elég jó fináléja lesz a búcsúdugásnak.
2021. máj. 10. 08:37
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Te is megveted őt, ő is megvet téged, hol itt a probléma? Kvittek vagytok. Vagy te azt szeretnéd, hogy bár re szarba se nézed, ő azért imádjon? Ne legyél gyökér!
2021. máj. 12. 02:55
 19/23 anonim ***** válasza:
5%
Dugásnál nagyon keményen kezeld le, erőszakos szoptatás, tővig tiszta erőből dugás, fenekelés, pofon, folytogatás, hajtépés aztán szakíts vele.
2021. máj. 12. 16:23
 20/23 A kérdező kommentje:

Ez nem rossz, csak az a baj, hogy ez a lotyó ezt még élvezné is.

2021. máj. 12. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!