Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetne egy ilyen...

Hogyan lehetne egy ilyen beképzelt, egoista lotyót szétalázni?

Figyelt kérdés

Tudom nem szép dolog, de muszáj, hogy kicsit vissza vegyen az egójából.

A helyzet a következő: Megismertem egy nőt, aki diplomás, én meg nem vagyok az. De ő az a nagyképű diplomás, 10 centivel a föld fölött jár, mert ő egyetemet végzett. Mindenkit lenéz, azt hiszi, ő nem sz.rik büdöset. Aki nem diplomás, azok neki mind tahók, prolik. Állandóan azt ecsetelgeti, hogy ő hozzá egy diplomás pasi illene. De igazából beéri velem, mert azoknak meg ő nem kell.

De hát ő is csak egy általános iskolai tanárnőcske, a kiégett fajtából, mert utálja a munkáját. Anyagilag sem túl sikeres, közel 50 évesen, albiban tengődik, és én diploma nélkül, többet keresek nála. Akkor ő mire föl néz le mindenkit?

Meg arról nem beszélve, hogy a válása óta csak kb. 40!!!! pasi dugta szét. A megyében már lassan minden pasi luksógorom. És mindennek tetejébe, ez a csaj játsza meg, hogy ő nagyon mélyen vallásos. Nem is tudom, hogy a nagy vallásos értékrendjével, hogy fér össze ez a fűvel-fával dugás. Vén k...a!

Hogyan lehetne lealázni vagy megalázó módon kirúgni?

2021. máj. 9. 16:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Sokat jár a szád, vagyis az ujjaid. De mikor akarod beváltani a "terveidet"? Ja tudom, semmikor. Mert ez az " egoista lotyó" egy percet nem álldozna rád. :D Ha téged lenéz, mert nincs diplomád, akkor gondolod, hogy lefeküdni veled nem derogál majd neki?
2021. máj. 12. 20:27
 22/23 A kérdező kommentje:

Mégis rámászik a farkamra állandóan.

2021. máj. 12. 21:35
 23/23 anonim ***** válasza:

Élvezné ? Van az a pont amit még a legmazóbb csaj se bír :D Csak szadizmus kell.

Fenekelés véresre, folytogatás ájulásra és már nem élvezi :D

2021. máj. 12. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!