Miért olyan nagy az arcuk egyeseknek a sz*ros babaváró hitelre?
Tudom, a pénz sok esetben mit tesz az emberrel, de egy nyamvadt hitelre, amit fizethet x évig, mit kell verni a nyálukat?
Nem, semmi bajom azzal, ki veszi fel, ki nem, persze, ki kell használni, akinek épp jól jön ki a lépés.
De az ismeretségi körömben nem egy olyan esetről tudok, akik csak ezért bevállalják a többedik gyereket. Még erre se mondok semmit, ő dolguk.
De hogy megnő az arcuk, pökhendi, beképzelt viselkedés, lenézés, dicsekvés társul ahhoz, hogy ott van a számláján pár millió, amit majd fizethet vissza, ennek nem igazán értem a logikáját...
Főleg, ahogy szórják, mire az a gyerek megszületik (màr ha összejön), nem marad semmi, csak a törlesztés...
"Nem lett nagyobb az arcom"
Ezek szerint a kérdés nem rólad szól.
Rokonom, barátnőm is felvette, ők se fordultak át, nem a hitellel van a gond...
Szóval én azért ne szüljek saját gyereket, mikor tudom, hogy rendesen fel tudnám nevelni, mert több ezer km-re valaki csak úgy pottyantja ki magából a gyerekeket a semmire?
Egyetèrtek.
Mindenki èljen a lehetőségeihez mérten, azért ne szenvedjen, mert mások.... ha nem muszáj.
Az örökbefogadással az a baj, hogy akinek lehet saját gyereke, az nem akar egy random gyereket felnevelni. Függetlenül attól, hogy roma, arab, afrikai, vagy egy szőke, kék szemű európai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!