Feltűnt nektek is, hogy tele a Fb kéregető fiatal anyukákkal, mert nincs élelemre se pénzük? A babaváró miatt szülnek ennyien a nyomorba?
Nem tűnt fel.
Ettől függetlenül a babaváró csak egy eleme a dolognak. A családpolitikának nevezett vicc elment egy olyan irányba, hogy semmi nem számít, csak szaporodjon mindenki minél jobban. A butábbak meg csinálják is.
1millió+ nettó összfizetéssel izgultunk, hogy megkapjuk-e a babavárót (persze alaptalanul), annyira szigorúak a feltételek
egyes bankoknál. Nem provokációból írtam, csak szemléltetésképp. :)
Amúgy én is sokszor látom, sajnos ez egy nagyon szegény ország. :(
Az már más kérdés, hogy mi lesz 10 év múlva,
kb. mint a frankos hitelnél. borítékolható
Én is látok ilyeneket. Egyszerűen eretlenek. Persze közben sokan nagyon büszkék magukra, mert fiatalon lettek anyák, és azt hiszik ezzel egyből be is nőtt a fejük lágya... De meg magukat se tudják fenntartani.
Nekem is nehezen indult be az élet, sokszor éltem meg nehezen, elvállaltam szar munkákat és bizony a gyerekének csak később születhettek nagy banatomra.
Én nem igazán látok ilyeneket, de nem vagyok még anya, így biztosan csak nem ilyen körökben mozgolódom.
A legjobb barátnőm mondja, hogy durvának tartja, hogy egy zsák kisfiú ruhát 5 ezer forintért nem visz el senki. Vagy ingyen kell, vagy sehogy. Alapvetően jó dolognak tartom a kidobás helyett a csereberélést. A koldulást nem.
"1millió+ nettó összfizetéssel izgultunk, hogy megkapjuk-e a babavárót (persze alaptalanul), annyira szigorúak a feltételek"
Jó nem kell itt tenni azért a hülyét és túlzásokba esni. 1 millió + felett mégis mi a fenének babavárót igénybe venni? Ennyi keresetből már illene önerőből házat venni. Ha meg tényleg izgultatok akko valami elég nagy baj van az emeleten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!