24 évesen szülőkkel lakni?
Figyelt kérdés
Most töltöttem a 24-et. A szüleimmel lakom, dolgozok, 8 hónapja lett vége a kapcsolatomnak tehát nincs párom.
Ez gáz hogy a szüleimmel élek?
24/f
2022. ápr. 9. 10:15
3/24 A kérdező kommentje:
De albérletbe menni nincs pénzem. Mert akkor kb. az egész fizum elmenne a hónapba. Spórolni se tudnék.
2022. ápr. 9. 10:20
4/24 A kérdező kommentje:
Akkor lehet csak én gondoltam hirtelen annak, így szombat reggel 😅
2022. ápr. 9. 10:21
6/24 anonim válasza:
Szombat reggel van valami a levegőben. 😁
Szerintem nem gond.
Törekedj arra hogy ez alatt az idő alatt tanulj valami olyat amivel többet tudsz keresni,aztán ha esetleg később lesz valami el tudsz költözni.
7/24 anonim válasza:
Szerintem akkor gáz csak a szülőkkel élni, ha az ember semmit sem csinál. Szóval nem dolgozik, se nem tanul, se semmit sem csinál, hanem csak döglik az ágyban egész nap és elvárja, hogy a szülei alá rakjanak mindent. Na, ez gáz. Viszont ha az ember tanul vagy dolgozik, vagy ilyesmi, akkor szerintem ez nem gáz.
8/24 anonim válasza:
nyilván jobb külön, de hát a pénz eldönt midnent.
9/24 anonim válasza:
Nem gáz. Ha nem öröklök anyum részéről akkor én is még otthon laknék Faterral.
Sosem értettem srácok, NEM ciki otthon élni!!! Mennyivel jobb egy albiba felvinni a csajt? Ahol mondjuk legjobb esetben 2-3 haveroddal élsz, rosszabb esetben vadidegenekkel együtt, de legalább még spórolni sem tudsz.. Nem ciki.
22L
10/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, persze nagyon könnyen megtalálhatod azokat akik azt mondják hogy "nagyonis gáááz", ezért ne változtass ezen és a mai felment ingatlanárak mellett és az ezt követő albérlet-árakkal ez nem is csoda. Úgyhogy ha nem akarod a megtakarításodat albérletre költeni "csak a károgóknak történő megfelelés céljából" akkor gyűjts, amíg lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!