Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet tenni horkolós...

Mit lehet tenni horkolós szomszéd ellen?

Figyelt kérdés

Igazából én vagyok a horkolós szomszéd.

Jelezték többször is,hogy úgy horkolok,hogy a lépcsőházban is hallani.

A fal szomszédom nevetve mondta,hogy fáradt lehettem,mert túl horkoltam a Tv -jét.

ma 10:07
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Kivizsgálás, és ha kell légsín kezelés, mert a horkolás nem vicces, hanem ártalmas is lehet: a szívre, az anyagcserére, és a vezetési képességre nézve.
ma 10:12
 2/6 anonim ***** válasza:
6%
Ez kicsit túlzás:)
ma 10:13
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Biztos hogy horkolsz, és nem fuldokolsz?

Exem már konkrétan hörgött. Alvási apnoe, kapott gépet, sokkal jobb az élete.

ma 10:23
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
#2 Egyáltalán nem biztos, hogy túlzás. Mi laktunk olyan helyen, ahol még azt is hallottuk, ha a szomszéd normál hangnemben beszélgetett a párjával. Sajnos ez volt ritkábban, mert többnyire ordítottak, szétverték a lakást is, nem csak egymást vagy hangosan szexeltek.
ma 13:37
 5/6 anonim ***** válasza:
61%

Laktam együtt egy darabig ilyen palival, és én nagyon mélyen tudok aludni, volt, hogy a nappaliban aludtam el a kanapén és beszélgettek fölöttem és nem keltem fel, de az a csávó, az valami pokoli volt, mint valami repülőgép hajtóműve basszus. Nem túlzás, két emelettel lejjebb már hallani lehetett a lépcsőházban, mikor késő éjjel mentem haza.

Annyit tettem az ügy érdekében, hogy megvettem életem első vezeték nélküli füllhallgatóját, és munkavédelmi boltban fülvédőt, abban aludtam klasszikus zenére. A lakótársam már akkor életmódváltásban volt, mikor odaköltöztem, a következő két évben szerintem egy komplett embernyi súlyt elveszitett, és ezzel egyidejűleg megszűnt az üvöltve horkolás is. Persze nem csak ez állhat mögötte, a teljesen átlagos testalkatú apám pl. az orrsövényferdülése miatt horkolt, igaz, nem ilyen hangosan, és én is szoktam horkolni, ha meg vagyok fázva. Szerintem ha tényleg ilyen hangos, akkor mindenképp érdemes kivizsgáltatni.

ma 15:29
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem hiszem,hogy a követség lenne az oka

187 cm és 91 kg vagyok,jó van egy kis fölös zsír párna rajtam de szerintem ez nem vészes.

Olyan nekem is volt nem egyszer,hogy a saját horkolásomra felriadtam

ma 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!