Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha nem tudok normálisan...

Ha nem tudok normálisan takarítani, akkor mit válasszak?

Figyelt kérdés

Ahonnan kiköltözöm lakás, azt csili-vili, nyomok nélküli állapotban kell hagyni. Na most az én takarítási képességem az nem létezik, mindig koszos marad minden.

Ha kiköltözöm és nem hagyom kifogástalan állapotban akkor felszámolnak az állapottól függően egy 15.000, 30.000 vagy 60.000-es takarítási számlát. Előlegesen lehet kérni egy 55.000-es teljes takarítást ha nem akarom megpróbálni..

Az a tapasztalatom, hogy takaríthatok egész nap, még mindig mocskos marad a lakás. Na most megpróbálhatok megint elcseszni egy napot egy nagytakarításra, de kb fix, hogy felszámolják valamelyik takarítási számlát.

Szavazzatok, hogy mit válasszak!

ma 16:35
A kérdező szavazást indított:
Fordítsak takarításra egy napot, HÁTHA sikerül megúszni a kisebb árakkal
Vegyem meg a takarítás kérést
Ne takarítsak és hagyjam ahogy van, majd lesz valahogy
6 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod hogy úgysem fog menni akkor ne pazarold erre az idődet é az energiádat, mondd meg hogy ez van, kéred a takarítást mint írtad 55.000 Ft re jön ki és akkor lehet hogy nem fognak később sunnyogás miatt ennél magasabb számlát kiállítani.

Én ha nem tudnám egy nap alatt kompletten megcsinálni úgy hogy az jó legyen akkor inkább kérném a takarítást, inkább kifizetem és ennyi.

ma 16:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Én segítséget kérnék a barátaimtól. Én is segítettem már takarítani, amikor a barátnőm eladta a lakását és tiszta állapotban akarta a vevőre hagyni.(amivel teljesen egyetértek)
ma 16:50
 3/9 A kérdező kommentje:
A szerződés szerint a takarítást max 60.000-ig fogják számlázni, úgyhogy remélhetőleg nem fognak ennél is magasabb árat mondani. Ha ezt vesszük alapul, a legrosszabb eset az, hogy az egész napom rááldozom a takarításra de mégis felszámolják a maximum árat. Ez alapján is inkább azt mondod első válaszoló, hogy inkább kérjem a takarítást? Igaz, hogy ha rááldozom az utolsó napom, akkor ez elveszi a pakolástól az időt és lehet valamit nem csomagalok be, vagy elfelejtek valamit megcsinálni (főleg, hogy országok közt költözök, tehát sok a papírmunka).
ma 16:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nincsenek olyan nagyon jó barátaim itt kettes válaszoló, hogy takarításban segítsenek.
ma 17:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs értelme az 55 ezres takarítást választani, ha amúgy 60 ezer a max. 5k-t kockáztatsz, de nyerhetsz 25-40k-t.
ma 17:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Összesöpörnék aztán megpróbálnám a lottószerűt, hogy melyik összeg jön ki.
ma 17:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az nem jöhet szóba, hogy hívsz egy takarítót aki megcsinálja? Biztos vagyok benne, hogy sokkal olcsóbb lenne mint 60 ezer, bár nem írtad mekkora a lakás.
ma 18:36
 8/9 A kérdező kommentje:
18 négyzetméter és Európa egyik legdrágább országa, 55.000 még olcsó takarításnak számít. Csak hát magyar munkanélküli pénztárcával vagyok itt...
ma 18:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha tudod magadról, hogy nem valószínű, hogy sikerül teljesen kifogástalanul kitakarítani, akkor inkább kérd a fix összegű takarítást.
ma 18:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!