Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Titeket zavarna, ha a kollégiu...

Titeket zavarna, ha a kollégiumi szobatársatok a szennyesét az ágynemű tartóban tartaná? Ez tényleg igénytelenség?

Figyelt kérdés

Havi egyszer járok haza, tehát sok cuccom van, a szekrényemben nem lenne hely, max ha rárakom a tiszta ruhákra. Tehát mindent behajigálok az ágynemű tartóba, a saját ágyneműtartómba, ami ilyen fiókos, kihúzható, amúgy teljesen zárt. Nincs miatta büdös a szobába, nem lóg ki belőle semmi, meg ilyenek.

Na az egyik szobatársam szóvá tette, hogy ez amúgy elég igénytelen, és jó lenne, ha nem oda tenném. Meg hogy ő se ott tartja a sajátját, meg a másik csaj sem, hanem a szekrénybe. Én meg így nézek, hogy de nekem a szekrényem teljesen tele van, ott is van cucc, amit nem érek fel, csak székről. Ők meg hetente hazamennek, nyilván nincs bent sok cucc, kb tök üres a két szekrényükből legalább az egyik, és a polcos sincs tele.

Csak nem értem, hogy mivel igénytelenebb az egyébként betolt, kvázi zárt ágynemű tartóba berakni minden szennyest, mint az, hogy pl aki szóvá tette(meg amúgy a másik is), a szekrénybe rakja, majd egész héten tárva nyitva a szekrénye.

És amúgy szoktam mosni a cuccaim, csak én nem hetente viszem haza, hanem kéthetente mosom a cuccaim nagyrészét a koliba (havi kétszer moshatok felár nélkül), amikor hazamegyek, akkor ami kimaradt, azt otthon.

ma 18:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"jó lenne, ha nem oda tenném"

Visszakérdeznék, pontosan mi köze van ahhoz, hogy a saját ágyneműtartómba mit teszek ill. a saját szennyes ruhámat melyik tárolómba teszem.

Azt tegye szóvá, ha az ő ágyneműtartójába tenném - de erre nyilván nem fog sor kerülni.

Nem igénytelenség, és a szobatársadnak k...vára semmi köze hozzá, hogyen helyezed el a holmijaidat, amíg a saját tárolóidba teszed.

ma 18:30
 2/10 anonim ***** válasza:
65%

Engem a kollégiumi szobatárs is zavarna. Nem laknék együtt senkivel.

Külön lakás kell egy fiatalembernek.

ma 18:37
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Nem zavarna. Nincs szem előtt, nincs szaga és a saját ágyneműtartódban van, innentől nekem aztán teljesen mindegy lenne.
ma 18:49
 4/10 Metionin ***** válasza:
Nálunk mindenki az ágyneműtartóban tartotta olyan nagy méretű ikeás és hasonló szatyorban. A szekrény nagyjából 25 cm széles volt, alig fért bele valami és senki sem rohangált a szüleihez hetente. Amíg nincs szaga, addig senkinek semmi köze hozzá. Meg egyébként is, én se tenném be a szekrénybe a tiszta mellé.
ma 18:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Nincs egy közös mosógép sem?
ma 18:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, ameddig nem lenne szaga, nem az én részemen lenne, és nem lenne szem előtt. (jelen esetben ugye az utóbbi kettő kizárva fixen)
ma 19:01
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

"Külön lakás kell egy fiatalembernek."

Nem mindenki tud egy egész albérletet egyedül fizetni, főleg akinek nincs is munkahelye, és apuci/anyuci se annyira gazdagok, hogy fizessenek neki egy egész lakást. Ha nem tudnád.

ma 19:06
 8/10 Metionin ***** válasza:
#5. A kolikban általában van 1 mosókonyha x db géppel, amit havi x alkalommal ingyen használhatsz, annál többször pedig pénzért. Nálunk teljesen ingyen volt de 6 gép volt kb. 100 emberre.
ma 19:07
 9/10 A kérdező kommentje:

#5 Párszáz emberre van négy darab. De a kérdésben is írtam, hogy havi két mosásra van lehetőség, a többiért fizetni kell.

Mellesleg ha korlátlanul moshatnék, sem hiszem, hogy reális lenne naponta mosni csak a saját, aznapi cuccomat, hogy jujjci, ne az ágyneműtartóba legyen.

ma 20:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem zavarna. A szekrénybe a tiszta ruhák közelébe mennyivel jobb?
ma 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!