Tényleg ennyire igénytelenek az emberek?
Gluténes házisütemény... :D
Öcsém, neked milyen orrod van!
Szerintem sem lehet pár lakásból levonni egy egész társadalmi jelenséget.
Azért egy-két dolgot mégis megjegyeznék: mindig is mondták, hogy a agglegénylakás az általában rendetlen, a szenvedélybetegekre, depressziósokra is jellemző a züllöttség, kivéve a kényszeres takarítókat, az a másik véglet.
Márpedig a szenvedélybetegek száma szerintem eléggé növekedett.
Márpedig a fenti betegségek szerintem terjedőben vannak.
Továbbá az is lehet ok, hogy sokan a vegyszereken próbálnak meg takarékoskodni. Ill. van egy olyan réteg, akik kifejezetten kerülik a nem nélkülözhetetlen kemikáliákat, inkább szellőztetnek illatosítás helyett.
Én. pl. akkor sem használnék vécéillatosítót, ha ingyen adnák, van szellőző, és ha melegváltásban kell menni a másik után, hát istenem, arra a két percre el tudom viselni a szarszagot. Ezerszer egészségesebb, mint a sok "igényes" elnyomószag.
Másfelől meg pont azok lesznek allergiások, akik túlzásba viszik a sok takarítószer használatát, kemikáliát, a természet nem erről szól.
Ja, és ehhez hozzátartozik, hogy az ember a szagokat szokja meg leggyorsabban, és észre se veszi.
Van egy rakás olyan gyógyszer is, aminek a mellékhatása gyengíti a szaglást, ízlelést.
És a COVID miatt is sokaknak romlott a szaglása, másoknak meg másként alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!