Az Indiai emberek többségére igaz, hogy olyan ápolatlanok és igénytelenek mint a róluk kialakult kép vagy ez csak általánosítás?
Mert ok, lehet csak előítéletes vagyok, de ha meglátok egy indiait mindig valahogy az a kosz, mocsok, igénytelenség jut eszembe ami az indiai városokat jellemzi meg az a kép ugrik be egyből hogy az utca közepén kakillanak meg a mocsokban fetrengenek és a szemétben turkálnak
Légyszives a cigányozást mellőzzétek!
Abból, amit én tapasztaltam, nem igaz. Van több, mint 10 indiai kollégám, sokszor utaznak az irodánkba, Budapestre. Ápoltak, öltönyben járnak, a nők ki vannak sminkelve stb.
Az igaz, hogy ez csak egy szelet az indiaiakból, nem lehet ennyiből általánosítani.
Aki magyar kollégám kiutazott Indiába, ő mesélte, hogy kosz van, vigyázni kell, hova foglal szállodát az ember, találkozott már patkánnyal, sok a nyomornegyed.
Konkrétan igen. Az indiai kormányok évtizedes küldetése már, hogy wc-hez juttatja a népeket, mert eddig a többség simán az utcára szart 🤷♂️
Pocsék a helyzet a civilizáltsággal. Nyilván hülyeség abból kiindulni, hogy b+ egy irodista, akit elvisz a cége nemzetközi útra, az normálisan él, és nem egy putris cigány!? Nem mondóóód?? 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ lehet ezért jutott el oda, ahol van. A többség viszont rosszabb, mint nálunk egy putris cigány.
Volt tobb indiai vallalkozo berlonk. Konkretan kakiszsguk volt. Utcai teljes ruhazatban ereztuk. Wc papirt se hasznaltak. (Nem lattunk kiteve .)
Soha semmit nem takaritottak es tonkretettek a lakast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!