24 évesen szülőkkel lakni?
Figyelt kérdés
Most töltöttem a 24-et. A szüleimmel lakom, dolgozok, 8 hónapja lett vége a kapcsolatomnak tehát nincs párom.
Ez gáz hogy a szüleimmel élek?
24/f
2022. ápr. 9. 10:15
12/24 anonim válasza:
Van aki 30 fölött is ott lakik. A szituációtól függ az egész.
A fontosabb az, hogy próbáld javítani a helyzeted. Szóval ne az legyen, hogy emiatt elkényelmesedsz és nem növeled a bevételeidet, nem tanulsz, nem fejlődsz.
13/24 anonim válasza:
Szerintem se gáz még ennyi idősen. Probálj gyűjteni, javítani a helyzeteden, többet keresni, hogy 30 évesen előrébb legyél.
14/24 anonim válasza:
Én 28 évesen költöztem el, nem éreztem cikinek. Volt elég hely, így nem akartam albérletre pénz kidobni.
15/24 anonim válasza:
En 43 evesen is szulokkel lakok minek b@sszak ki havi 150-et albira?
16/24 anonim válasza:
Én 28 évesen anyám lakásán lakok. Papíron gáz, de b@ssza meg mit csináljak, nem minimálbéren vagyok, de így se jön ki a matek, hogy egyedül, hogyan tudnék megpattanni.
17/24 anonim válasza:
Ha kiszolgáltatod magadat, az gáz.
Ha velük laksz, de kiveszed a részed pl: a házimunkából, az nem.
19/24 anonim válasza:
24 évesen én és a barátaim, hasonló korú kollégáim is otthon élnek. Ma már ez a természetes, sokak számára megfizethetetlen az elköltözés.
20/24 anonim válasza:
19, eredendően is ez volt a természetes, hogy a házasságig (családalapításig) a szülői házban laktak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!