Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tennétek? Tudom hogy a...

Mit tennétek? Tudom hogy a legtöbb ember legyintene erre, de mi nem tudunk.

Figyelt kérdés
Mellettünk lakik egy fiatal házaspár, akiknek nem rég született babája. A kicsi egész nap sír, egyik éjjel pedig kitették az udvarra babakocsiba a kicsit és egyedül hagyták.

2021. jún. 21. 20:57
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
74%

Igen képzeld, szerintem tökéletesen elég bentről figyelni, ha neked nem, akkor te majd nem teszed ki, ilyen egyszerű. Az pedig, hogy más kiteszi-e a gyereket babakocsiban bentről figyelve éjszaka, az ő dolga, nem a tied.

Amúgy mégis miben más, hogy nappal játszik egyedül az udvaron vagy babakocsiban fekszik este? Nappal is rá tud mászni bármilyen állat. Sőt, ha éjszaka a saját szobájában és kiságyában fekszik egyedül, ott is félrenyelhet, ott se vagy állandóan mellette.

Ha bentről figyelték, akkor nem gondolom veszélyesebbnek, mint az előbb említett példákban levő helyzetet. Arról pedig halvány lilája sincs a kérdezőnek, se másnak, hogy valójában mi is történt és bentről tényleg figyelték-e a gyereket, emiatt gyámügyet hívni kész röhej. Mégis mit mondanál?? Hogy a gyerek az udvaron volt babakocsiban éjfél után? Ja, de arról amúgy fogalmad sincs, hogy közben a szülők figyelték-e bentről vagy kimentek-e néha hozzá stb. Majd biztos rögtön elveszik ennyi alapján. 🤦🏻‍♀️

2021. jún. 23. 16:08
 42/49 anonim ***** válasza:
33%

Ti nem vagytok normálisak

Akkor te a tied tedd ki nyugidtan

Én nem fogom,nappal sem mehet ki egyedül

Ez nem kötekedés

De egy normális anya nem hagyja egyedül sírni az udvaron,hanem próbálja megnyugtatni

2021. jún. 23. 18:28
 43/49 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem meg te nem vagy normális..

Te majd a sajátoddal úgy csinálod, ahogy akarod, ilyen egyszerű, ha 0-24-ben a seggében vagy, az is a te döntésed, de ne akarj már beleszólni abba meg ne akarjunk már gyámügyre rohanni, mert valaki kiteszi az udvarra aludni a gyereket és bentről közben figyeli pl.

2021. jún. 23. 23:30
 44/49 anonim ***** válasza:
41%

Én nem mondtam h menjen gyamugyre

De nehogy már baj legyen ha feltett egy ilyen kérdést

0-24 be a seggebe ???

Bazdmeg az anyja vagyok persze h a seggebe vagyok

Ez egy anya dolga h vigyázzon a gyermekére

2021. jún. 24. 09:43
 45/49 anonim ***** válasza:
69%

Higgadjál már le, mielőtt még agyvérzést kapsz…🤦🏻‍♀️ Ja és b.zdmegolni se kell ám, lehet kulturáltan is kommunikálni.

Ennyi erővel meg nehogy már baj legyen, hogy valaki nem veled vagy a kérdezővel ért egyet! Nem csak az vigyáz a gyerekére, aki végig ott van a nyomában, tökéletesen lehet egy gyereket bentről is figyelni, miközben pl játszik az udvaron, nem csak az járja, ha koslatsz mögötte mindenhova.

Fogadd el, hogy másnak más a véleménye, ennyi.

2021. jún. 24. 10:08
 46/49 anonim ***** válasza:
32%

Te elolvastad a kérdést ??

Újszülött baba nem egy togyogó aki el játszik az udvaron magában

De nincs kivel beszélni úgy látom

Azért léptem túl a kulturált kommunikációt mert egyes hozzászóló is irt válaszolt nekem

2021. jún. 24. 11:25
 47/49 anonim ***** válasza:
51%

Nem, képzeld, nem olvastam, csak úgy random írogatok.... Persze, hogy elolvastam és látom, hogy nem totyorgó van szó, és akkor? Továbbra is tartom a véleményem, hogy ha bentről figyelik, akkor senkinek semmi köze hozzá. Miért ne lehetne a házból figyelni, miért kellene órák hosszat mellette ülni? Ha éjszaka a kiságyában, a saját szobájában van, akkor is ott ücsörögsz mellett végig...?

Hagyjuk tényleg, túl lett tolva a téma, van aki így csinálja, van aki úgy, tartsuk már egymás véleményét tiszteletben és ne kötözködjünk már a semmin.

2021. jún. 24. 12:24
 48/49 anonim ***** válasza:
12%

Igazad van fölösleges a vita

Én vele alszom egy szobába

Nem hagyom magára egy percre sem

Ki így ki úgy…

2021. jún. 24. 13:03
 49/49 anonim ***** válasza:
51%
Rendben, ezért mondom, mindenki csinálja, ahogy akarja. Nálunk szóba sem jött, hogy velünk egy szobába aludjon, első perctől saját szobában van, saját kiságyban, nekünk így a jó, másnak meg másképp.
2021. jún. 24. 13:14
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!