Hangos a felettem lévő szomszéd?
Figyelt kérdés
A felettem lévő szomszéd kb 18-21-ig dübörög. Olyan hangosan lépked, hogy olyan mintha folyamatosan vernék a plafont felettem.
Nyilván nem tilthatom meg hogy ne mászkáljon, de ez valami brutális.
Lenne valami ötletetek erre?
tegnap 20:08
2/11 anonim 

válasza:

Szóltál már neki normális hangnemben?
Mert néha az segít.
3/11 anonim 

válasza:

Megpróbálhatsz beszélni vele szépen első körben, de ha mondjuk tényleg ennyire durván csinálja, akkor ne remélj sok sikert. Ha ennyire adott időben űzi mindig, akkor szerintem valamit sportol, ami nyilván szuper egészséges dolog alapvetően, csak éppen aki társasházban, alsó szomszéddal zumbázik, aerobikozik, ugrókötelezik meg hasonlók, az nem az együttélés mintapéldánya.
4/11 anonim 

válasza:

Örülj neki, hogy éjszaka nem csinálja.
De esetleg NAGYON UDVARISAN rákérdezhetnél, nem tudna-e esetleg valamit változtatni - egy szönyeget letenni, esetleg puha papucsot felvenni, vagy valami egyebet csinálni.
De azt elég nehezen tudom elképzelni, hogy valaki HÁROM órán keresztül folyamatosan mászkál minden nap a lakásában.
5/11 anonim 

válasza:

Lehet hogy nem direkt maszkal hangosan 3 oran keresztul, hanem tenyleg 6 korul er haza, 9-ig aktiv, aztan tesped, lefekszik. Teszi mindezt valami holland fapapucsban mert azt ajandekba kapta es milyen meno. Lehet hogy csak szolni kell neki hogy nem annyira meno. Esetleg probaljatok ki hogy behivod, te meg felmesz maszkalni.
6/11 anonim 

válasza:

Kérd meg hogy vegyen egy futópadot, inkább beszállsz az árába (jó azért ez se túl jó), vagy segítesz keresni is jót. Csak ne kelljen minden nap 3 órát füldugóval hangos zenével lenned, hogy ne halljad, mert pihenni szeretnél.
7/11 anonim 

válasza:

Nem lehet, hogy hivatásos katona, és annyira hozzászokott már a díszlépéshez, hogy szabadidejében is csak úgy tud járni? Esetleg nyugalmazott kalóz, és a falába kopog annyira? Mindkettő szakmai ártalom sajnos.
8/11 anonim 

válasza:

Ha faláb akkor csak minden második ütem koppan
9/11 anonim 

válasza:

Ugyanakkor ha falab akkor nem lehet tudni hogy minden masodikat hallja-e a kerdezo.
10/11 anonim 

válasza:

Hát ja csak azért van egy kb gyaloglás tempó, nem nagyon szoktak fele normálisra belassulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!