Utánbérlőnek köteles vagyok elmondani a költözésem valódi okát, vagyis hogy a felettem levő szomszédok túl hangosak?
Felettem van egy gyerkőc, egész nap sipákol, meg szaladgál, néha üti a radiátort vascsővel, szülők soha semmiért nem szólnak rá. Sőt az ajtót is kinyitják hadd hallja mindenki a purdét.
Ne jöjjön senki, hogy jaj de cuki ő csak gyerek. Gyereket nevelni kell, nem az övék az egész lakóház. Nekem dolgoznom kell és ilyenkor pihenni, nem a szobafocit hallgatnom. Ezért inkább elköltözök. Szóval kitolok-e a következő lakóval ha mindezt nem mondom el, mert akkor valszeg senki se fogja kivenni a lakást. Vagy egyáltalán nekem kell-e foglalkozni utánbérlővel?
Nem vagy köteles elmondani.De en elmondanám.
Nálunk is költözés lesz a vége.És nem gyerek,hanem 2 idiota huszonéves miatt akik nem fogják fel hogy rajtuk kivül más is él a házban.Tegnap is fel 11 kor ertek haza.Ejfelig ment a dübörgés,kopogás,vihogás.
Ugyis lejár a felmondási időd,az h a főbérlőd nem talál addig senkit nem a te dolgod😀
Csak arra vigyázz a főbérlőd meg ne tudja hàtha a kaukcióddal fog szórakozni.
Én biztos elmondom,a főbérlőm is megérdemli,mert nem csinál semmit pedig szóltunk neki is.
De valahol bizom benne ha költözés lesz,valami irto hangos,bulizos,trappolos,hangosan szexelos idegbeteg pár költözik a helyünkre.Aztán fogják majd a fejüket mi ez.👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!