Ha a FB-n csak csoportokban beszélgettek, ahol kemény viták vannak, szoktatok létrehozni egy kamu profilt, mert a valódi profilodról inkább nem égeted magad?
Nem. A véleményeimet, élőben, arccal, és névvel is vállalom. Sok fb-s nőcis csopiban benne vagyok, ahol hát, megosztó a véleményem.
Ahol pl az a téma, hogy miért szül valaki albérletbe úgy gyereket, hogy nincs állandó igazi jövedelmük, 0 ft megtakarítás, se autó, se rendes végzettség a kezükbe, és ott elmondom, hogy ez mekkora felelőtlenség, na hát ott kapok hideget, meleget. Érdekes, minél tehetősebb valaki, annál inkább egyet ért velem, fordítva pedig a fordítottja...:) Ez csak egy példa volt.
De én vállalom magam, még élőben is. Max ha érdek fűződik hozzá, akkor inkább csendbe vagyok, pl a kisfőnököm élete totál kudarc, és sipánkodik, de mégse fogom kioktatni, pláne hogy 2x idősebb nálam.
De barátoknál őszinte vagyok, a barátaimról ki kell derüljön, hogy így szeretnek-e vagy sem. Ott az őszinteség alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!