Mit tennétek? Tudom hogy a legtöbb ember legyintene erre, de mi nem tudunk.
Figyelt kérdés
Mellettünk lakik egy fiatal házaspár, akiknek nem rég született babája. A kicsi egész nap sír, egyik éjjel pedig kitették az udvarra babakocsiba a kicsit és egyedül hagyták.2021. jún. 21. 20:57
21/49 lizzi77 válasza:
Filmezd le kamerával, aztán gyámügy.Gondolom családi ház, mi van, ha valami állat megtámadja, vagy megharapja?
22/49 anonim válasza:
De bszarok bmeg hogy írjatok hogy órákra, meg gyámügy... Tudjátok hogy mennyi időre volt kint? Leírta a kérdező bárhol? Lehet én vagyok vak, de szerintem sehol nem volt ilyen...ez mind csak feltételezés amit mi csinálunk!!
Csak veletek ellentétben én próbálom nem egyből a szart látni, főleg ha a kérdező semmi konkrétumot nem ír.
23/49 A kérdező kommentje:
Jó akkor részletezem. Éjfél körül tették ki a kisbabát , de még 3 kor is kint volt , egyedül. Nagyon gyorsan lerendezett másnap az anyuka délután amikor megkérdeztem hogy mi volt a kicsivel .
2021. jún. 21. 21:42
24/49 anonim válasza:
Tény h nem irt ilyet
De az h egy pár hónapos kisbaba állandóan ordít annak oka van
És gondolom a szülőknek egyszerűbb volt kivinni és nem hallani a sírást
Szegény kisbaba 😥
25/49 anonim válasza:
Na hát köszi. Jól látod, ez cseppet sem normális. De kezdhetted volna ezzel, és akkor egyből ezt a választ kapod.
26/49 anonim válasza:
De mennyi időre nem hagyunk egyedül egy csecsemőt éjszaka az udvaron
Amit az előző hozzászóló irt…mi van h megtámadja egy macska vagy patkány vagy kutya vagy barmi
27/49 anonim válasza:
10-es azt írta a kérdező hogy egyedül van hajnali 3-kor az udvaron baba kocsiba felügyelet nélkül azért az nem ugyanaz amit te írsz. Ez most lakóövezet vagy kertes ház?
28/49 A kérdező kommentje:
Időintervallumot nem írtam , reggel 7 kor indultam otthonról, akkor már nem volt kint.3 után elaludtam így nem tudom hány óra hossza volt ez pontosan, kutyájuk meg nem ott van velük hanem messzebb tartják, elzárva őket.
2021. jún. 21. 21:47
29/49 anonim válasza:
Amugy 2 óránként etetni kéne illetve szoptatni. Mindenképpen rendőrség és gyámügy az is lehet nem is övék a gyerek.
30/49 anonim válasza:
#29 azért ez erős, nem gondolod?! Hogy nem az övék..🤦
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!