Mit tennétek? Tudom hogy a legtöbb ember legyintene erre, de mi nem tudunk.
Figyelt kérdés
Mellettünk lakik egy fiatal házaspár, akiknek nem rég született babája. A kicsi egész nap sír, egyik éjjel pedig kitették az udvarra babakocsiba a kicsit és egyedül hagyták.2021. jún. 21. 20:57
31/49 anonim válasza:
30.szerinted nem lehetséges?🤦
erős vagy nem minden lehetőségre gondolni kell ilyenkor..kisbabáról van szó!
32/49 anonim válasza:
Egyszer se tettem ki a lányomat az udvarra, mert féltem, hogy rámászik a macska. Én viszont nem tudtam bent aludni, februárban születtem és már az elejétől kezdve, vagy sétált velem anyám éjjel és a babakocsiban aludtam, vagy kiraktak a társasház udvarára, gondolom figyelték mi van velem, nem tudok ezen megbotránkozni, hogy 3 órát kint aludt a baba, van olyan gyerek, aki bent el sem alszik.
33/49 anonim válasza:
Azárt az is érdekes hogy valaki éjjel egykor és háromkor a szomszédot ellenörzi.
34/49 anonim válasza:
33.na ez az ez meg senkinek nem tűnt fel..
tegnap meg olyan kérdés volt vagy korábban hogy valaki hajnali 4kor látta meg egy ismerősét rohanni szoknyában és megkérdezte miért volt rajza ez meg miegymás tuti mindkettő egy kérdező kérdése
35/49 anonim válasza:
Nezzuk maskepp. Magyar valosag. Allami gondozas, vagy verproli megelhetesi neveloszulok. Elhiszed, hogy jobb elete lenne, mint az udvarra kicsapo szuleinel? Amig nem fenyevo elmebetegek vagy bantalmazok, barmi jobb otthon.
36/49 anonim válasza:
Igen, és? Nyilvánvalóan figyelték a gyereket bentről, de képzeld, nagy melegben bizony én is kinn alszok, mert a hálóban lévő 25 fokban meghalok.
37/49 anonim válasza:
Nyilván nem a szomszédot figyeli az ember
De ha hallom h ordít a gyerek én us kinéznék mindegy hajnali hány óra van
38/49 anonim válasza:
És..? Honnan tudod, hogy bentről nem figyelték a gyereket?? Sehonnan, csak tippelgetsz. Valóban semmi közöd ahhoz, hogy a szomszéd hogyan altatja a gyerekét, főleg hogy nem is tudod a teljes történetet.
39/49 anonim válasza:
Jezusom
Szerinted elég ha bentről figyeled a gyerekeket
Hat nem elég
Nem nappal van h a gyerek játszik az udvaron és bentről figyeled
Szerintem fölösleges ezen vitatkozni
Valakinek normális h egyedül éjszaka kint a baba
Valakinek nem
40/49 anonim válasza:
Aki csak kötözködni jött ide az húzzon már a retekbe! 😦
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!