Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen Dunaújvárosban élni...

Milyen Dunaújvárosban élni 2025-ben?

Figyelt kérdés

Gyanúsan olcsóak az ingatlanok. Miért?

Elsősorban ilyenekre gondolok: Kórház minősége, pszichológia és pszichiátria elérhetősége és minősége, köz mentális egészség és állapot, infrastruktúra minősége, tömegközlekedés milyensége, közbiztonság, munkalehetőségek mennyisége, szabadidős tevékenységek mennyisége, levegőminőség, átlagosan mennyire hoz le az életről az ott lakás, stb.

tegnap 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
Szal pszichológiai kezelés alatt állsz? Mert egy átlag embernek ez eszébe sem jutna.
tegnap 17:35
 2/9 A kérdező kommentje:

Még nem jutottam el odáig első hsz., de gondolkodom, hogy kéne.

Mi nem jut eszébe egy átlag embernek? A kezelés vagy a város?

tegnap 17:38
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
A pszichológia rendelés, mint szempont, egy város keresésnél.
tegnap 17:48
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
Amúgy mi neked az olcsó? 30-40 milla egy lakás ott.
tegnap 17:50
 5/9 A kérdező kommentje:

Ja értem 3/4. Egy darabig éltem külföldön és ott nagyon jó pszichiátriai és pszichológusi ellátás volt. Ép lélek az atyja mindennek. Nem is volt egyetlen kattos ember sem az utcákon.

4/4: 20-ért (és alatta is jóval) látok, nem is egyet.

tegnap 17:59
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
De hol látod? Neten?
tegnap 18:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
2019-ben költöztem oda, kb 3 évet éltem ott. Életem legrosszabb időszaka volt. Gyűlöltem, szinte depressziós voltam. Csöves város.
tegnap 18:39
 8/9 A kérdező kommentje:

6/7 Ingatlan.com

7/7 Tudsz róla kicsit mesélni? Mik voltak a negatívumok?

tegnap 18:47
 9/9 anonim ***** válasza:
2015-ben költöztem el onnan, mert nem találtam munkát, ez azóta sem változott. A város számomra szép és érdekes volt, mert nekem bájos a szocreál stílusa és szeretem a Duna viszonylagos közelségét, de az emberek hulladékok, mint a Blaha aluljáróban, a szórakozási, oktatási, vásárlási lehetőségek rosszak, ruhát és cipőt szinte csak kínait vagy törököt kapni. A kulturális élet nem rossz, van színház és modern művészeti múzeum, mindkettőt szerettem, viszont csak ez nem tartja ott az embert, főleg, ha nem tud megélni, mert nincs munkája, és az emberek sem olyanok, akik között szívesen maradna. A kórház nem tudom, milyen minőségű manapság.
ma 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!