Találtam neten éttermi kisegítő állást Németországba, 1500 euro a fizetés,szállást is adnak hozzá plussz napi egy meleg étkezést.
(Annyi hogy a kiutazást nekem kell állni)
Szerintetek belevágjak?
2020. júl. 19. 14:20
12/26 anonim válasza:
Ne. Most tényleg el akarsz menni kulimunkára csak, hogy elmondhasd, hogy Németben mosogatsz? Szerinted milyen lesz az a szállás? Vagy a napi 1 tál meleg étel vonz? Ne legyetek már ennyire csövesek. Ha itthon nem boldogulsz, ott főleg nem fogsz. Pont az ilyen nincsteleneket keresik az ótvar melókra.
2020. júl. 19. 14:24
13/26 anonim válasza:
"Most tényleg el akarsz menni kulimunkára csak, hogy elmondhasd, hogy Németben mosogatsz"
Tényleg? Ezt meg csak a lúzerek mondják. Ismerősöm (és közeli családtag) takarítónőként ment ki, most vettek egy házat 25 millióért úgy tudom férjével, 3 szobás, nappalis, konyhaétkezős, a padlón és festésen kívül semmit nem kellett vele csinálni. Szégyellje akkor hogy takarítónő volt? Ne már...Férfi vagy nő vagy kérdező? Apám kinn dolgozik magyar közvetítőn kersztül, heti hat napot dolgozik 10 órában, és 2000-2500 euró között keres.
2020. júl. 19. 14:30
14/26 anonim válasza:
Ha ilyen terveid vannak, akkor kell egy jobb állás. A német is megteszi, de egy ilyen munkának nagyon néz utána, mert nagyot lehet vele bukni, már ha nem igaz. Kínainak sose dolgozz:)
2020. júl. 19. 14:32
15/26 anonim válasza:
Való igaz, nem megbízható oldal, vagy kínai kajálda, meg se próbáld. :D Csak úgy válassz munkát hogy van olyan személy akivel tudsz beszélni előtte, vagy magyar a közvetítő, esetleg van face oldala, ahol vannak jó ajánlások.
2020. júl. 19. 14:36
16/26 anonim válasza:
Szulok veszik szulok segitenek orokol es kezd vele valamit vagy hitel 20+ evig.
En most kezdek epitkezni, halistennek csak egy kis hazat kvazi garzon házat konnyuszerkezetest, kulonben en is a hitelt fizetnem 20 evig, de ennyiben a szuleim még tudnak tamogatni.
2020. júl. 19. 14:45
17/26 anonim válasza:
#13-as, "heti hat napot dolgozik 10 órában, és 2000-2500 euró között keres"
Az kint az alja munka kategóriára járó fizetés. Amiről még a közvetítő is lehúzza a hasznát. Itteni szemmel jónak tűnhet, de ottani szemmel olyan, mintha itt dolgoznál minimál bérért/közmunkás lennél.
2020. júl. 19. 15:47
18/26 anonim válasza:
Jajj 17-es mi a savanyú neked? Igen, végülis tegyük hozzá, hogy átlagban 800 ezret keres, ha nem jon haza és téli hónapja van, akor egy millió fölött. Jaaa, hogy németben kevésnek számít? És? Gondolom haza jönne a kérdező egy idő után, csak pénzt akar gyűjteni. Az en apámnak fizetik a szállást, a munkába járást, és igen, kemény a munka, de szereti csinálni és mások is szeretik őt. Max kajára költ, azt is 50 ezret havonta. Na, akkor mennyi pénz is marad belőle hó végére? 700 ezer minimum, ha a legxarabb fizetését nézem.hat mindjart megsajnálom hogy az én Apám csak ilyen keveset keres. :( Igen, nehez munka, de nem ezt fogja élete végéig csinálni, nem soká abba hagyja, az anyagiakat mar rég megteremtette a családjának. :) És én büszke vagyok rá. De koszi az érdeklődést .
2020. júl. 19. 16:03
19/26 anonim válasza:
#18-as, nem savanyú. A magyar átlagfizetés többszörösét megkeresem itthon, anélkül hogy heti 6 napot vagy napi több, mint 8 órát kéne dolgoznom.
Csak szimplán nevetségesnek tartom, hogy külföldön próbálnak szerencsét sokan, de közben meg az itteni árak alapján gondolkodnak és azt hiszik, hogy az jónak számít. Ha valaki hasznos szakmával megy ki, több év tapasztalattal az nem 1500-2000 eurókat fog keresni kint.
2020. júl. 19. 16:35
20/26 anonim válasza:
És azt az esetet még fel sem hoztam, amikor még a nyelvtudás sincsen meg ahhoz az országhoz, ahol szerencsét akar próbálni az ember.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!