Hogyan közöljük normálisan a szomszédokkal, hogy nem lesz könnyű integrálódnunk?
mi van, megint unatkozol?
Ha egy morzsányi is igaz ebből a kamuból, akkor a gyereknek PSZICHIÁTERRE van szüksége, nem iskolapszichológusra meg rendőrre, pláne nem egy nevelni képtelen, zsaroló anyára
Tudod miért nem törlik a KAMUKÉRDÉSEDET kérdező?
mert a moderátorok agyatlan balfékek, akik nem képesek megkülönböztetni a valós kérdéseket a kamutól.
AZÉRT. Nem másért.
De már csak röhögök rajta(d) hogy még újra és újra írogatod és bizonygatod a kamut. A moderátorokról meg megvan a vélemény, kb hozzák is az oldal színvonalát.
A gyengébbek kedvéért elmondom miért kamu a sztori.
Nos úgy kezdődik, hogy az érdi kertes házból Dunaújvárosba költöznek panelba. Súgom halkan, hogy egy akármilyen még lepusztult panel is 20+ millió. Én most adtam el az enyémet, szóval ennyiért ment el.
A másik, hogy a panelban azt is hallom amikor a szomszéd a saját konyhájában beszélget. Nem hogy egy őrjöngő visító gyereket.... aztán nincs az a balfék aki eltűri hogy a gyereke kéke-zöldre rúgdossa. Mellesleg az ilyen teljesen beteg elméjű gyerek máshol sem tudna viselkedni.... szóval abszurd. Aztán az apa... soha nem esik szó róla igaz? Ő hol van? Miért nem üti agyon ezt a kis nyomorultat?! Pláne a szomszédok... Hidd el, sokszor azért is szólnak, ha hangosan megy a tv, pláne az unatkozó nyugdíjasok. Aki ilyen deviáns gyereket nevel, arra nem csak a rendőrséget hívják rá, hanem fél óránként csengetik ki a szomszédok hogy kussoljon vagy szájba lesz vágva kölyköstől. És higgyétek el, nincs az a lakóközösség, aki egy hasonlót is tolerálna.
Ez a történet KITALÁCIÓ és nem életszerű. A kérdező folyamatosan írogatja a hozzászólásokat, fenntartva a látogatottságot. Valójában nem akar ő semmit, csak kommenteket. A kérdést nem törlik, mert sok válasz érkezett rá, és régi kérdés. Holott sikít hogy kamu... de erről meg ennyit....
Az a vicces, hogy mindig mindenre van válaszod.
Egy ennyire problémás gyerekkel ha valaki nem kezd valamit, akkor ő maga is kezelésre szorul. Teljesen kizárt, hogy ez a történet életszerűen történjen. Senki nem szól semmiért, mindenkinek tökéletes, ha a gyerek üti rúgja az anyját az is rendben van hisz "nem tudok mit tenni". A szomszédok szó nélkül tűrik, a panel meg hangszigetelt... igen persze. :)
Nyuszicsibe, én 35 vet éltem panelban. És láttam pár problémás családot, hidd el nem ilyenek a szomszédok.
És egy ilyen műsor nem csak az első emeleten hallatszik. ... Valami jobbat találj ki legközelebb.
Én nem kommentelek tovább, nem szerzek neked több örömet ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!