Hogyan közöljük normálisan a szomszédokkal, hogy nem lesz könnyű integrálódnunk?
Orvos,azonnal.Szerintem skizofrén a gyerek vagy eltanulta tőletek.Ezt hallotta minden áldott nap,azt hiszi ez a normális.Szomszédok utálni fognak,mint a sz@rt.
Később komoly gondjai lesznek a gyereknek,most kell változtatni.
Vidd el orvoshoz.Mit nem értesz ezen?????? Nem normális a gyereked,agyilag beteg.
Miért nem reagálsz a fontosabb dolgokra?Kezd kamu szagú lenni.
Szerinted ki a halált érdekel, mik a fejlemények? Ennyire unatkozol? Inkább a gyerekeddel foglalkoznál te agyirokkant.
Mellesleg írd csak, én spec elég jókat röhögök rajta, ha kamu, ha nem. Azt várom, mikor verik be a képed, akár képletesen akár szó szerint.
A kérdés erősen kamuszagú. Azért, mert egy ilyen agyatlan családban SOHA nem merül fel, hogy másokat zavarni fog a viselkedésük.
És nincs az az anya aki csak ilyen higgadtan kezeli a fogyatékos kölyke dühöngését.
A panelban az is hallatszik ahogy fingasz... szóval sokáig nem maradtok ott,már ha nem kamu a kérdés. (az)
És garantáltan rátok hívják a rendőröket, a közös képviselőt, stb... Mert egy ilyen nyomorult pszichopata család nem ronthatja el mások pihenését, sem életkörülményeit. Nem tudom mit rugóztok a témán, a kérdező kitalált egy ilyen kamusztorit, és várja a kommenteket. Igen, én is írtam, verje ki rá. Egészségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!